robinson 2022

Här avslöjar TV4 vinnaren i Robinson – bilderna bekräftar

Robinson

Robinson är tillbaka i tv-rutan igen.
Inför kommande örådet ska lag syd göra upp om en immunitet.
Nu avslöjar TV4 av misstag vem som går segrande ur tävlingen.
Valentino Deminas avslöjande om kärlekslivet efter Robinson
0:22

Efter reklamen: Valentino Deminas avslöjande om kärlekslivet efter Robinson

(0:22)

Slå på ljud

Varje vecka tävlar lag nord och lag syd mot varandra för att undvika att hamna i örådet. Förlorande lag i Robinson-tävlingen blir tvungna att rösta ut en lagkamrat i form av röstning.

Men det finns ett sätt att överleva örådet. Innan örådet äger rum ska nämligen deltagarna göra upp i en immunitetstävling, där vinnaren får ett immunitetshalsband med sig till örådet och är därmed säker i ännu en vecka i programmet.

Därför lämnade deltagaren Robinson 2022

Även om de allra flesta vill stanna kvar på ön finns det dock undantag, något som Hänt tidigare skrivit om. Det är nämligen en av deltagarna i årets upplaga av Robinson som valde att lämna ön självmant.

Det handlar om Markus Andersson som tog beslutet när han kom till stranden i Gränslandet.

– Efter att cirka en vecka hade gått så kände jag bara att mitt psyke inte klarar av att leva i det här äventyret. Om jag stannar kvar längre på den här ön så kommer jag må ännu sämre, säger Markus i programmet innan han tackar för sig.

Att han hade problem med välmåendet var något han hade pratat om vid flera tillfällen. Men tittarna kunde inte ana något då de konversationerna inte visades i programmet.

– Det är väldigt mycket man pratar om som inte visas på tv. Vi hade pratat om hur jag mår och så. En hel dag på tv är typ fem minuter. Det händer väldigt mycket mer. Nätterna är värst och de filmas typ aldrig, säger Markus.

TV4:s miss – avslöjade vinnaren i Robinson

Innan örådet gör lag nord och lag syd upp om vem som ska hamna i örådet, och det blir slutligen lag syd som förlorar.

Förutom Alexander Strandberg och Martin Larsson som har immuniteter sedan tidigare, ska ytterligare en person få ett immunitetshalsband. Vem det blir bestäms genom immunitetstävlingen.

Men redan i slutet på det tidigare avsnittet råkar TV4 avslöja vem det är som får det tredje halsbandet. När det visas vad som ska hända i följande avsnitt syns ett klipp från örådet, där deltagaren Sofia Spendler, sitter med det tredje halsbandet.

Bilden på vinnaren visas nedan, om du vill vänta till nästa avsnitt – titta bort nu!

Robinson.

Skärmdump från TV4 Play

FOTO: TV4 Play
Robinson.

Skärmdump från TV4 Play

TV4 Play.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN