Robinson-Christinas stora lycka – fann kärleken efter programmet

ROBINSON-CHRISTINA NORDBACK
Avslöjar

Christina Nordback fick lämna Robinson efter att ha smittats av covid. Sedan dess har hon kämpat med det försämrade immunförsvaret och varit mycket sjuk. Men nu kommer hon med ett glädjebesked!
– Jag är stormförälskad, säger hon till Hänt.
0:44

Efter reklamen: Här tar Joel beslutet som får laget att vända honom ryggen: "Idiotiskt"

(0:44)

Slå på ljud

Christina Nordback, 34, var en av dem som kom in lite senare i Robinson 2022. Hon fick då gå på "speed-dates" där hon blev placerad i Lag syd.

Men väl på plats i Lag syd kom bakslagen. Faktum är att laget drabbades av både matförgiftning, magsjuka, diarré, salmonella och covid-19. Fem av deltagarna blev tvungna att lämna tävlingen omedelbart efter att ha testats positivt för corona, Christina var en av dem.

Christina har tidigare berättat för Hänt om den tuffa tiden med covid i lägret och hur smittan egentligen kunde ta sig in i Robinson. Tiden efter blev katastrofal för Christina och det är först nu, 6 månader senare, som hon faktiskt återhämtat sig helt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Christina om tuffa sjukdomskampen efter Robinson

Christina har tidigare berättat för Hänt om kampen efter Robinson.

– Jag var sjuk i flera månader efter att jag kom hem. Men nu äntligen har jag varit frisk i en månad. Coronan slog helt ut mitt immunförsvar, så om det var någon som var lite sjuk runt mig så blev jag jättesjuk. Så när jag kom hem satt jag en vecka i en fåtölj och var så sjuk, gjorde ingenting. Tog jag en bit mat så fick jag som en kniv i magen, så jag gick ner 10 kg trots att jag bara var med i fem dagar i tävlingen, säger Christina till Hänt och tillägger:

– Så har det varit för oss som fick corona. Vi har varit sjuka konstant.

Det har med andra ord inte varit helt lätt, men nu kan Christina komma med ett riktigt glatt besked! Hon har nämligen hittat kärleken! I en live-sänd intervju med Hänt avslöjade Christina att det finns någon som fångat hennes hjärta.

– Ja, jag dejtar någon. Min kollega. Hoppas inte jobbet tittar nu, det är en hemlighet. Ett väldigt kort svar på det, sa Christina då.

Exklusivt
Robinson-Isabella avslöjar bortklippta nakenscenerna

Robinson-Christinas första ord om kärleken Jeff

Nu kan Christina avslöja vem den mystiske mannen är och det är ingen mindre än programledar-kollegan Jeff!

– Vi träffades på jobbet. Vi var båda nya på jobbet, vi började i november. Vi jobbar som programledare på en gameshow, en internationell quiz-show, säger Christina till Hänt.

– Vi märkte att vi var jämlika i tänkandet. Vi tycker båda om att spexa väldigt mycket liksom, inflikar Jeff.

Anledningen till att Christina och Jeff legat lågt med sin relation är för att de vill vara professionella på jobbet, men det är ingen tvekan att de hittat rätt.

– Vi njuter som fan av varandras tillvaro, säger Jeff till Hänt.

Än så länge njuter Christina och Jeff av varandras sällskap och mycket talar för att de snart även blir sambos.

– Nu har jag träffat mitt livs stora kärlek så vi är väldigt glada. Vi har skitkul ihop! Den här mystiska mannen är den mest fantastiska människan jag träffat i hela mitt liv, jag är storm-förälskad!, säger Christina och Jeff håller med:

– Det är jag med!, säger han.

FOTO:

SENASTE NYTT!