Robinson-Christina bekräftar relationen efter romansen med Isabella

Christina
Exklusivt

Isabella Resmark och Christina Nordback tvingades lämna Robinson 2022 på grund av sjukdom.
Efteråt kom de väldigt nära varandra och blev intima.
Men nu, ett år senare, kommer Christina med ett nytt kärleksbesked.
– Min kollega, säger hon till Hänt.
18:01

Efter reklamen: Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlek

(18:01)

Robinson 2022 har haft en unik start och aldrig någonsin har så många personer lämnat på en och samma gång. Nu står lag syd kvar med med enbart två deltagare och lag öst har kommit in – bestående av deltagarna från sidoprogrammet Gränslandet.

För Isabella Resmark, 26, och Christina Nordbacks, 34, del så tog äventyret en plötslig och oväntad vändning. De tvingades lämna Robinson på grund av sjukdom och kommer inte komma tillbaka.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jennys gäst sätter ner foten – plötsliga utspelet: ”Ljuger”

Både blev matförgiftade och fick covid-19: ”Jättejobbigt”

För tv-tittarna framgick det att matförgiftningen från bönorna eller salmonellan från sjöborrarna gjorde att Bella och Christina var tvungna att avbryta alltihop.

Men faktum är att sjukhusvistelsen berodde på att de två testade positivt för coronaviruset. Christina tror att det var hon som tog in smittan i lägret, har hon tidigare berättat för Hänt.

– Ja, det är jag ju säker på. Jag var den som började hosta först också. Nej men det är jättejobbigt och jag varnade ju de andra, säger Christina.

Bella och Christina fick åka till sjukhuset i några timmar innan de isolerades helt på ett hotellrum. Duon fick absolut inte lämna rummet.

– Jag minns att jag stod i duschen och duschade av mig all skit och kollade mig i spegeln. Alltså shit vad jag såg ut alltså, som en liten skabbig älgunge. Men jag ställde mig i duschen och bara började gråta. Vad fan har hänt egentligen?, har Bella tidigare sagt till Hänt.

Sandra Robinson

Se klippet här!

Blev intima på hotellrummet tillsammans: ”Kysst Bella”

Att vara inlåst på hotellrummet tillsammans hade sin påverkan, de båda har berättat att de blev intima med varandra.

– Det ballade ur. Vi blev galna för vi var inlåsta, säger Bella.

– Alltså så här, jag och Bella har en väldigt speciell relation. Absolut, jag har kysst Bella. Bella är en utav mina närmsta människor i livet. Jag tycker hon är fantastisk och vi är så bra vänner, säger Christina.

Christina

Christina i Robinson 2022.

FOTO: TV4

Isabellas kärleksbesked efter Robinson: ”Min kollega”

När Hänt hade en Instagram-live med både Bella och Christina efter att de bekräftats lämna Robinson kom Christina dock med ett nytt kärleksbesked!

Nämligen att hon dejtar en kollega.

– Ja, jag dejtar någon. Min kollega. Hoppas inte jobbet tittar nu, det är en hemlighet. Ett väldigt kort svar på det, säger Christina i liven med Hänt.

Här kan du se hela liven på Instagram.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!