Robinson-Annki Nilsson om konflikten med Ludvig Andersson

Robinson-Annki Nilsson & Ludvig Andersson
Exklusivt

I kvällens avsnitt av Robinson börjar Annki Nilsson gråta efter att Ludvig Andersson och Andreas Alseryd tagit henne åt sidan för att prata.
Nu berättar Annki för Hänt vad det var som egentligen hände och hur relationen till Ludvig och Andreas ser ut idag.

I kvällens avsnitt av Robinson tar Ludvig Andersson och Andreas Alseryd Annki Nilsson åt sidan för att försäkra sig om att de har henne på deras sida.

– Jag vill inte rösta ut någon av er två när vi har gått hela den här vägen tillsammans. Att jag skulle lägga en kniv i ryggen på någon av er finns inte. Då vet jag inte om jag hade kunnat kolla på Robinson när det visas, säger Ludvig bland annat under samtalet.

Men deras ord gör Annki ledsen och under en synk bryter hon tillslut ut i gråt. I en intervju med Hänt berättar hon nu varför hon blev så ledsen och hur relationen till Ludvig och Andreas ser ut idag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Annkis sorg efter konflikten i Robinson – berättar om de bortklippta scenerna

I programmet säger Annki att hon tycker att killarna går över gränsen då hon menar att de använder hot för att få henne att rösta som de vill. Men det som visas i programmet är tydligen långt ifrån allt som sas.

Robinson-Andreas ilska mot TV4 – dramat tittarna inte fick se

– Det var jättehårt och jag blev verkligen ledsen för killarna var så hårda mot mig där. Jag blev ju ledsen helt enkelt för jag tyckte de gick lite för långt. Jag vill inte hänga ut de på något vis men det tv-tittarna har fått se idag är ändå en väldigt snäll sanning utav det som sas. Det var mycket mer saker och det var inga trevliga saker, säger Annki till Hänt innan hon fortsätter:

– Tror de att de kan komma in och köra över mig som är 55 år och har levt så mycket längre genom att övertala mig eller hota? Det går ju inte.

Annons

Robinson kan du se på C More. Skaffa konto här

Börja titta

Så är Annkis relation till Ludde och Andreas idag

Men trots att det blev stormigt under kvällens avsnitt av Robinson verkar alla inblandade ha lagt det bakom sig. På frågan om Annki har någon kontakt med Ludde och Andreas idag är svaret nämligen självklart.

– Ja, ja absolut. Inte efter dagens avsnitt men tidigare så har vi pratat med varandra. Jag och Andreas har pratat många gånger i telefon och framförallt under en period när det var väldigt många diskussioner på sociala medier, säger hon innan hon fortsätter:

– Från min sida är det jätteviktigt att påpeka att jag inte hyser några som helst agg mot varken Andreas eller Ludde idag. Inte överhuvudtaget. Vi var i ett sammanhang där det var alla möjliga medel som påverkade. Det var mycket som stod på spel och vi var trötta och slutkörda på alla sätt och vis.

Hänt har sökt Ludvig.

LÄS OCKSÅ: Tova-Sophia Aronsson om Anders Öfvergårds reaktion efter fusket i Robinson

LÄS OCKSÅ: Olivia Baldwin om förlusten i Robinson 2021 – avslöjar det tittarna inte fick se

SENASTE NYTT!