Robin Bengtssons svar på gravidryktena om Sigrid Bernson

Efter följarnas gravidspekulation om Sigrid – Robin Bengtssons svar på frågorna
Sigrid Bernson försvann från sociala medier och dök inte upp under annonserandet av dansarna i kommande säsong av Let's Dance.
Detta ledde till en hel del spekulationer om ifall artisten och proffsdansaren är gravid.
Nu svarar Robin Bengtsson på om familjen faktiskt väntar utökning.
Annons

När Robin Bengtsson, 29, gick vidare till final från den första deltävlingen i Melodifestivalen fanns flickvännen Sigrid Bernson, 31, inte på plats i publiken. Frånvaron visade sig handla om att hon plötsligt hade blivit sjuk.

Annons

– Sigrid kunde inte komma ikväll eftersom hon blev sjuk natten till idag, förklarade Robin Bengtsson då för Hänt.

Efter sjukdomsfallet försvann Sigrid från sina sociala kanaler som hon annars uppdaterar flitigt. Detta var något som hennes följare reagerade snabbt på då de i vanliga fall får följa hennes vardag. Frågorna strömmade in om varför Sigrid inte längre uppdaterade men svaren uteblev.

Annons

Frånvaron från Let’s Dance

När TV4 sedan annonserade vilka dansare som medverkar i årets upplaga av Let’s dance fanns Sigrid inte med i listan. Den populära proffsdansaren har medverkat i programmet enda sedan 2011 med endast två säsongers frånvaro. År 2015 valde Sigrid att inte ställa upp i programmet på grund av andra åtaganden i sitt liv och 2018 hade hon fullt upp med sin medverkan i Melodifestivalen vilket även då resulterade i att hennes medverkan uteblev. Efter det oväntade beskedet tog det ett par dagar innan Sigrid tillslut svarade på varför tittarna inte kommer att få se henne i rutan under våren.

”Jag älskar mitt jobb och allt jag engagerar mig i men jag har under en lång tid tagit på mig väldigt mycket jobb och har därför bestämt mig för att dra ner på tempot just nu. Jag har lärt mig hur viktigt det är att lyssna när kroppen säger ifrån”, skrev Sigrid i ett inlägg på Instagram.

Spekulationerna om graviditeten

Den obefintliga uppdateringen på sociala medier och frånvaron från Let’s Dance har väckt spekulationer på sociala medier. Följarna frågar sig nämligen om det kan vara så att Sigrid är gravid.

Annons

”Ja jag kommer sakna Sigrid. Hon är så super duktig och rar, är hon gravid?”, skriver en person på Facebook.

”Hon är gravid…”, skriver en annan.

Robins svar

När Hänt träffar Robin Bengtsson under en pressträff inför Melodifestivalens final berättar han att Sigrid kommer att finnas på plats i publiken under lördagens final. Men att paret väntar tillökning i familjen är inte något som stämmer.

Det spekuleras om att Sigrid är gravid?

– Det är hon inte, säger Robin Bengtsson.

Annons

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…