Sigrid Bernson: Därför är jag inte med i Let’s dance 2020

Sigrid Bernson avslöjar: Därför är jag inte med i Let's dance 2020
I förra veckan avslöjades alla deltagare och deras dansare som under våren kommer att tävla i Let's dance.
Ett känt ansikte som brukar synas till bland dansarna är Sigrid Bernson, men i år finns hon inte med bland dansarna.
Nu berättar Sigrid själv om varför hon inte ska medverka.
Annons

20 mars drar äntligen succéprogrammet Let’s dance igång igen på TV4 och förra veckan avslöjades årets alla deltagare. Programmet kommer som vanligt att ledas av fantastiska Tilde de Paula Eby och David Hellenius. En person som vanligtvis brukar synas till i tv-rutan när det dansas loss är Sigrid Bernson, 31. Men i år är hon alltså inte en av dansarna.

Annons

TV4 har tidigare svarat på frågan om anledningen till att Sigrid inte ska delta, men det har endast varit att  kanalen inte har exakt samma dansare varje år, utan byter lite pö om pö.

Sigrid och Robin I Let
Sigrid och Robin träffades när de dansade tillsammans i Let’s dance 2019. FOTO: Karin Törnblom/TT

När Sigrids pojkvän Robin Bengtsson, 29, deltog med bidraget Take a chance i Melodifestivalens första deltävling i Linköping, i början av februari, så var planen att Sigrid skulle finnas på plats för att stötta sin älskling. Men när dagen väl kom berättade Robin för Hänt att Sigrid tyvärr inte var på plats av anledning att hon blivit sjuk.

Annons

Efter detta har Sigrid knappt synts till och hon har heller inte varit lika aktiv på sociala medier hon vanligen är. Detta har fått följarna att oroa sig över hennes hälsa, och när beskedet kom att hon inte skulle medverka i Let’s dance så var det minst sagt en hel del frågetecken från många håll.

Därför är Sigrid Bernson inte med i Let’s dance 2020

Men nu har äntligen Sigrid själv svarat på frågan om varför hon inte är med i årets säsong av Let’s dance.

Annons

” Jag älskar mitt jobb och allt jag engagerar mig i men jag har under en lång tid tagit på mig väldigt mycket jobb och har därför bestämt mig för att dra ner på tempot just nu”, skriver Sigrid på Instagram och fortsätter:

“Jag har lärt mig hur viktigt det är att lyssna när kroppen säger ifrån”.

Annons

Stöttas av fansen

Sigrid poängterar också att det helt och hållet varit hennes eget beslut att inte medverka i dansprogrammet: “Därför har jag själv valt att hoppa över årets säsong”.

Och att Sigrid har tagit rätt beslut, att vila istället för att dansa, är det inget snack om att fansen håller med om.

“Du är grym Sigrid!!!”, skriver en. “Du gör helt rätt i som lyssnar på din kropp, innan ‘väggen står i vägen’. Önskar er lycka till med nya huset och allt annat”, fyller en annan i.

Annons

“Blir tomt i rutan utan dig i årets upplaga, favorit dansare. Hoppas ni är tillbaka till nästa år istället. Ta hand om dig och familjen”, kommenterar en tredje person.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson I Let
FOTO: Karin Törnblom/TT

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…