Robin Bengtsson visar upp bebislyckan – orden till flickvännen Sigrid inför alla

SIGRID BERNSON, ROBIN BENGTSSON

Tiden bara springer iväg och det är inte många månader kvar tills Robin Bengtsson och Sigrid Bernson får sitt första gemensamma barn.
Nu visar han upp bebislyckan.
Läs orden till flickvännen inför alla här.
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Artisten Robin Bengtsson, 32, och proffsdansaren Sigrid Bernson, 33, gick i våras ut med den fantastiska nyheten att de väntar sitt första gemensamma barn.

För Sigrid blir det hennes första medan Robin har sonen William, 8, från en tidigare relation med Emma Hallbygård.

Månaderna springer iväg och tiden börjar närma sig, barnet förväntas nämligen komma i september. Könet har paret valt att inte ta reda på – det får bli en spännande överraskning på BB när det är dags. Men trots ovissheten kring barnets kön har Sigrid berättat för tidningen Mama att de är rätt säkra på namnvalet.

– Ja, det har vi! Vi är nog ganska säkra om det blir en tjej men killnamn är mycket svårare tycker vi båda två. Vi jobbar på, berättade Sigrid.

Robin Bengtssons fina stöd till Sigrid under tuffa perioden

Se klippet här!

Sigrid och Robin splittras under sommaren

Sommaren däremot blir hektisk för Robin som är med i Diggiloo-turnén med start idag i Malmö. Sigrid berättade hur paret har resonerat kring att stora delar av sommaren kommer att spenderas utan varandra i Nemo möter en vän.

– Vår sommar är ärligt talat lite stökig. Robin kör Diggiloo hela sommaren och bara det är 26 eller 27 stopp. Sedan kör han lite egna spelningar med bandet. Och sedan kommer ju bebisen i september! Så vi har helt enkelt resonerat som så att det är lika bra att jobba på och göra spelningar. Men vi kommer kanske åka med en del på spelningarna, jag och Wille. Vi kanske hyr en husbil och tuffar runt lite, berättar Sigrid och fortsätter:

– Sedan kommer jag säkert åka ner lite till Västkusten också och hälsa på min familj där nere. Och så får vi se om Robin kan vara med de dagar han är ledig. Det blir lite så den här sommaren, men det är helt okej! Jag är så himla glad för hans skull att det har öppnat upp igen!

Robins bebislycka med Sigrid – orden inför alla

När Hänt pratade med John Lundvik som även han är med i den storslagna Diggiloo-turnén berättade han att det är ett helt gäng bebisar med under repen – bland annat Liamoos och Mariettes.

Under helgen publicerade Robin en bild där han håller i Liamoos lilla dotter Alina. Bredvid honom stod Mariette med sin lilla son Dante i famnen. Båda barnen är små gulliga bebisar och Robin fick alltså äran att hålla i Liamoos dotter.

Nu längtar man till i höst”, skriver Robin och taggar Sigrid i inlägget.

Och visst ser Robin ut att stortrivas i närheten av barnen!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Claudio Bresciani/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN