Robin Bengtssons resa med Idol-profilen – nya bilderna avslöjar lyckan

Robin Bengtsson

Robin Bengtsson har främst gjort sig ett namn genom sina succéer i Melodifestivalen.
Han har även medverkat i Let's dance där han träffade sin kärlek.
Nu syns han på en resa tillsammans med Idol-profilen.
0:40

Efter reklamen: Robin Bengtsson berättar om drömmen om USA

(0:40)

Slå på ljud

Året var 2008 när sångaren Robin Bengtsson, 31, kickstartade sin karriär genom att komma på en tredjeplats i Idol. Idag jobbar han som sångare och låtskrivare.

Sedan dess har vi kunnat se honom fyra gånger i Melodifestivalen, varav han har tagit hem hela tävlingen en gång med bidraget I can't go on, år 2017. I Eurovision song contest kammade han sedan hem en femte plats med låten. Vilken grej!

I övrigt har han släppt en hel uppsjö av singlar samt en EP. Bland hans kändaste låtar hittar vi just hans bidrag i Melodifestivalen – bland annat Constellation price, Take a chance och Innocent love.

Som låtskrivare har han skrivit över 100 låtar och turnerat runt om i Sverige.

Sigrid Bernsons och Robin Bengtssons kärlekshistoria

Se klippet här!

Robin Bengtssons relation med Let's dance-Sigrid Bernson

Sigrid Bernson, 33, har varit en av proffsdansarna i det populära programmet Let's dance i många år. Men på grund av att hon drabbades av utmattningssyndrom valde hon att ta ett uppehåll från programmet.

Men hennes senaste säsong blev riktigt lyckad. Hon träffade nämligen sin kärlek Robin Bengtsson och de har nu varit ett par i tre år.

Sigrid har tidigare berättat för Expressen att hon 2019 fick beskedet att hon var gravid. Ett besked som var tufft för paret då hon brottades med sin utmattning under den tiden.

– Jag ville så gärna ha barn, speciellt med Robin, men jag var också rädd för att inte orka med vare sig en graviditet eller att ta hand om barnet. Jag orkade ju knappt duscha själv, så vi bestämde oss för att göra abort, berättar Sigrid för Expressen.

TV4:s stora bluff avslöjad – tävlingen i Robinson var uppgjord

Robin Bengtssons resa med Idol-profilen

Det vi sett från Robin i år är årets Melodifestival där han tog sig direkt till final med bidraget Innocent love – där han sedan landade på en elfte plats av tolv.

I sommar kommer han att vara aktiv med Digiloo-turnén i Karlskoga och i Mariestad. Därav har vi sett honom vara ute och resa med bland annat Mariette Hansson, 39, John Lundvik, 39, och Jessica Andersson, 48.

På en story på Instagram syns de nu njuta av naturen, hästar och drinkar. På en bild skriver bland annat Mariette:

Hur lycklig blir en inte?

Ja gänget ser minst sagt ut att ha det väldigt härligt i vårsolen!

FOTO: Cracchiolo/Shutterstock/Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!