ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robin Bengtssons erkännande om förändrade relationen med Sigrid Bernson

03 feb, 2022 
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson
Melodifestivalen-aktuella Robin Bengtssons kärlek Sigrid Bernson lider av utmattningssyndrom.
Nu berättar artisten om flickvännens mående idag och hur hennes kamp har påverkat relationen.
– Det går åt rätt håll, säger Robin till Hänt.
Annons
Robin Bengtssons fina stöd till Sigrid under tuffa periodenBrand logo
Robin Bengtssons fina stöd till Sigrid under tuffa perioden

Sigrid Bernson, 33, blev känd för det svenska folket som en av proffsdansarna i TV4:s Let's dance. Det var även genom programmet som hon fann kärleken i artisten Robin Bengtsson, 31. Förutom att vara dansare på proffsnivå släppte Sigrid dessutom sin första singel för ett par år sedan. År 2018 tävlade Sigrid i Melodifestivalen med låten Patrick Swayze och framgångarna har varit många.

Sigrid Bernsons tunga kamp: ”Trodde jag skulle dö”

Men det höga tempot och de stora framgångarna ledde till att Sigrid drabbades av utmattningssyndrom, något som hon nyligen valde att bryta tystnaden om i en serie på Instagram. I tre videoklipp öppnade Sigrid upp om hur de senaste två åren har varit.

– Jag fick inte luft, kunde inte andas och helt plötsligt så försvann min syn helt och jag kunde inte prata. Min tunga och mitt ansiktet blev helt förlamat. Kommer bara ihåg att min kompis fick sitta och slå mig i ansiktet för att jag inte skulle tuppa av innan ambulansen kom. Jag trodde på riktigt att jag skulle dö. Trodde att nu är det slut, nu dör jag, sa Sigrid i ett av klippen där hon berättade sin första panikångestattack.

Annons

Robin Bengtsson om förändrade relationen med flickvännen

Vad Sigrid flertal gånger nämner i klippen är tacksamheten över Robin. Pojkvännen har nämligen vart ett stort stöd för henne. När Hänt möter Robin inför lördagens Melodifestivalen berättar han om hur Sigrid mår idag.

– Som hon sa i sina egna videon så är hon på bättringsvägen och påväg tillbaka, så det går åt rätt håll.

Har det påverkat eran relation någonting, den perioden som har varit?

– Ja det är väl klart. Samtidigt har det varit pandemi i två år och så där. Men såklart alla jobbiga saker som man gå igenom och tar sig ur, stärker ju ens relation skulle jag säga, säger Robin.

Trots den tuffa tid som varit kan Robin se att relationen förändrats till det bättre då paret mött motgångarna ihop. Något som han även är tacksam för är att han har kunnat finnas vid Sigrids sida.

– Om det finns någon fördel med att det varit pandemi så är det att jag har haft jättemycket inställda jobb och varit mycket hemma. Jag har bara försökt underlätta vardagen så mycket som det går och stötta. Och det är såklart lättare att göra just när man är hemma på plats.

FOTO: Instagram/Hänt

Annons