Robin Bengtssons okända relation till kvinnliga artisten – bilderna visar

Robin Bengtsson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson väntar sitt första gemensamma barn.
Men innan det är dags kommer paret spendera mycket tid isär.
Nu avslöjar privata bilderna Robins relation till kvinnliga artisten.
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Artisten Robin Bengtsson, 32, är kanske mer aktuell nu än någonsin tidigare. Sommaren tillbringar han ute på Diggiloo-turné med bland annat artister som Lena Philipsson, Mariette, Theoz och Liamoo – för att nämna några.

Han var dessutom med och tävlade med bidraget Innocent love som tog sig direkt till final i Melodifestivalen.

Flickvännens utmattningssyndrom – valde att göra en abort

Men det är inte bara karriären som tuffar på för Robin. Tillsammans med flickvännen Sigrid Bernson, 33, väntar han nu sitt andra barn. Det är Sigrids första och lyckan är total efter att paret tidigare gick igenom en abort på grund av att Sigrid hade drabbats av utmattningssyndrom – något Sigrid tidigare berättat om.

– Jag fick inte luft, kunde inte andas och helt plötsligt så försvann min syn helt och jag kunde inte prata. Min tunga och mitt ansiktet blev helt förlamat. Jag trodde på riktigt att jag skulle dö. Trodde att nu är det slut, nu dör jag, säger hon i en video på Instagram där hon berättar öppet om sitt mående.

Och under hösten 2019 visade det sig att Sigrid var gravid.

– Jag ville så gärna ha barn, speciellt med Robin, men jag var också rädd för att inte orka med vare sig en graviditet eller att ta hand om barnet. Jag orkade ju knappt duscha själv, så vi bestämde oss för att göra abort, berättar Sigrid för Expressen.

Men nu dröjer det inte länge tills paret får välkomna sitt första gemensamma barn till familjen.

Robins relation till kända kvinnliga artisten

Men innan bebis välkomnas till världen så kommer paret att spendera en hel del tid ifrån varandra under sommaren – just med anledning av Diggiloo-turnén. Turnén tar sig igenom hela landet med över 20 stopp så tid över till familjen är knapp.

Men det verkar inte gå någon nöd på paret för det. Robin är aktiv på sin Instagram och där lyser glädjen i Diggiloo-medlemmarnas ögon och det ungår inte någon att de trivs i varandras sällskap. Någon som Robin ser ut att ha kommit nära under turnén är ingen mindre än den kvinnliga artisten Jessica Andersson, 48.

Magisk dag och kväll i Storforsen. Att få stå på en scen mitt i den här sjukt vackra naturen, med goa fina människor och en helt underbar publik! Minne för livet!” skriver Robin på sin Instagram.

Vilka fantastiska bilder!

FOTO: Claudio Bresciani/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN