Robin Bengtsson om att dansa med Sigrid Bernson efter Let's dance

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson träffades i Let's dance för två år sedan.
Nu avslöjar Robin en privat detalj om relationen.
– Vi har varit väldigt dåliga på det, skriver artisten på Instagram.

Melodifestivalen-vinnaren Robin Bengtsson och proffsdansaren Sigrid Bernson träffade varandra under inspelningen av TV4:s succéprogram Let's dance 2019. Tidigt in i säsongen började ryktena cirkulera om att dansparet skulle vara mer än bara vänner, men varken Sigrid eller Robin bekräftade något under tävlingens gång. I en intervju med P4 Extra, från den sjätte januari 2020, bekräftade Robin förhållandet för första gången.

Sedan paret bekräftade sin relation har allt gått fort framåt. De har bland annat köpt ett hus tillsammans som de har renoverat hela året och de köpte en båt innan sommaren som de också har totalrenoverat.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons lyxiga semester

Utöver all renovering har paret också njutit av några härliga veckor ledigt i sommar. De befann sig då på västkusten och seglade med Sigrid familjs segelbåt. Även Robins sons William, 7, var med några dagar på båtresan, något de delat med sig av på sociala medier.

Om man följer paret på sociala medier så förstår man att den lilla familjen, bestående av Sigrid, Robin och Robins son står varandra otroligt nära. Robin delade en bild på William och Sigrid och skrev en kärleksfull text till den.

”Den här bilden gör mig lycklig i magen. Ni gör det så jäkla enkelt att gå upp på morgonen!, skrev han på Instagram.”

OH! Benjamins offentliga ord till Hanna Ferm – efter romansryktet

Därför dansar inte Robin Bengtsson och Sigrid Bernson ihop längre

Häromveckan bad Robin sina följare att ställa frågor till honom på Instagram. Han fick flera frågor om relationen med Sigrid och han svarade bland annat på om han är sugen på att skaffa fler barn med henne.

Det var däremot inte den enda frågan artisten fick, en annan fråga löd: ”Dansar ni ofta tillsammans nu för tiden?”

Robin Bengtsson förklarar då att han och Let's dance-profilen Sigrid Bernson faktiskt inte dansar speciellt mycket ihop.

”Nej vi har varit väldigt dåliga på det. Men jag har kanske dansat 10-dans nog för det här årtiondet”, skriver han på Instagram.

Artisten Robin Bengtson svarar på frågor i en frågestund på sin Instagram.
FOTO: Robin Bengtsson/Instagram

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprecht och Linn Hegdal återförenade på Kristallen 2021

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtssons barnplan med Sigrid Bernson

FOTO: Karin Törnblom/TT