Robin Bengtsson om skönhetsoperationen – sanningen efter alla rykten

Robin Bengtsson

Det ryktas om att Melodifestivalen-aktuella Robin Bengtsson har genomgått en skönhetsoperation.
Nu väljer han att bemöta spekulationerna och ge svar på tal.
– Jag har ganska konstig näsa, säger Robin i podcasten Nemo möter en vän.
0:43

Efter reklamen: Det tycker Sigrid om Robins bidrag i Melodifestivalen 2022

(0:43)

Robin Bengtsson, 31, är en riktig Melodifestivalen-veteran. År 2017 kammade han hem hela tävlingen och representerade Sverige i Eurovision Song Contest där han slutade på en femteplats.

Under helgen är han återigen tillbaka på Mello-scenen för en fjärde vända och denna gång tävlar han med bidraget Innocent Love.

Stöttar Sigrid efter avslöjandet om kampen

På tal om kärlek, är det dansaren och artisten Sigird Bernsson, 33, som fångat Robins hjärta. Paret träffades 2019 när de tillsammans tävlade i TV4:s Let's dance. Sedan dess har relationen blomstrat och idag bor de tillsammans i en villa i Vallentuna.

Häromveckan valde Sigrid att gå ut med att hon lider av utmattningssyndrom och att det senaste ett och ett halvt året har varit tufft. Detta blev även förklaringen till varför Sigrid i princip försvunnit från rampljuset. Robin visade sitt fulla stöd och skrev på sociala medier att han var stolt över flickvännen som delat med sig av sin resa.

Nu avslöjar Robin sanningen om skönhetsoperationen

Robin har varit ett välkänt ansikte för svenska folket sedan 2008, då han tävlade i Idol. Som offentlig person har det tisslats och tasslats en hel del om Robin och hans liv. Något som det figurerat en hel del rykten om är ifall artisten genomgått något skönhetsingrepp. Många menar nämligen att han gjort en markant utseenderesa från sin tid i Idol tills idag.

I podcasten Nemo möter en vän med Nemo Hedén, 35, väljer nu Robin att kommentera vad han egentligen gjort med sitt ansikte.

Mia förd till psykakuten – nu berättar hon: ”Tappade fotfästet”

Det är en lyssnare som skickat in frågan gällande om det stämmer att Robin har gjort en näsoperation, något som får artisten att snabbt ge svar på tal.

– Det där är så jävla sjukt för det har jag verkligen inte gjort, säger Robin i podcasten.

Vidare förklarar Robin att det var i en artikel som två bilder på honom jämfördes.

– Före-bilden var typ ifrån Idol. Jag hade ganska mycket problemhy hela tonåren, mycket acne och så. Jag tror bara att min näsa var tonårssvullen med allt vad det innebar. Jag har ganska konstig näsa också för jag har inget näsben utan jag kan trycka in hela näsan så här. Så jag tror att den påverkas. Jag tror att storleken påverkas om jag går upp i vikt till exempel, då tror jag den blir större.

Erkänner själva stora skillnaden

Nemo påpekar sedan att det är en hel del rykten som cirkulerar gällande just Robin och skönhetsingrepp men varken näsoperation eller något annat ingrepp har gjorts förklarar Robin.

– Jag tycker att det är kul och jag har dementerat det förut. Men tittar man på de bilderna kan man ju verkligen tro att jag har opererat näsan men det är ganska dyrt tror jag, så det var ju skönt att man fick det på naturlig väg.

Alexander Abdallah om relationen till Lovisa Worge – Se klippet här

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!