LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Robin Bengtsson och Sigrids framtidsplaner – åker ut på turné

16 dec, 2021 
Sigrid och Robin
Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons kärlek spirar! Nu berättar Robin om framtidsplanerna med kärleken.
Under sommaren lämnar de nämligen Stockholm.
– Så nu är vi taggade på att få leva mer normalt, säger Robin.
Annons
Allt du vill veta om Robin Bengtssons musikkarriärBrand logo
Allt du vill veta om Robin Bengtssons musikkarriär

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson är tillsammans sedan flera år tillbaka. De fann varandra i TV4:s Let's dance och har sedan dess bland annat köpt ett hus tillsammans i Vallentuna, strax utanför Stockholm.

De delar ofta med sig av bilder på varandra och deras vardag, ofta med Robins som William, som han har sedan en tidigare relation.

Nu berättar artisten Robin om han och Sigrids framtidsplaner. I sommar hoppas de nämligen kunna lämna Stockholm för turné!

Robin Bengtsson är klar för Melodifestivalen igen

Robin Bengtsson är numera en sann Melodifestivalen-veteran. Du minns väl att han vunnit med låten I Can't go on? Han ställde även upp år 2020 och är nu tillbaka inför tävlingen 2022.

I år får vi se Robin Bengtsson i deltävling 1 i Malmö som går av stapeln den femte februari. Han sjunger sist med sin låt Innocent Love.

På Instagram berättade han om glädjen att vara med igen.

”Det känns helt fantastiskt kul att äntligen få berätta att jag ska vara med i Melodifestivalen 2022. Ser så mycket fram emot att få möta mellopubliken igen!!! Är ni med mig på en runda till!?”, skriver han.

Annons

Robin Bengtssons framtidsplan med Sigird under sommaren

I en intervju med Aftonbladet berättar Robin nu om planerna framöver med kärleken Sigrid. De hoppas kunna åka ut på Diggiloo-turnén tillsammans. Artisten har likt många andra i musikbranschen fått ställa in och skjuta upp spelningar och framträdanden.

– Det har ju blivit som att mycket har legat på hold, både i privatlivet och i jobbet så har vi precis som alla andra fått anpassa oss efter rådande omständigheter. Så nu är vi taggade på att få leva mer normalt, komma ut och resa, träffa familjen och publiken, säger han och fortsätter:

– Jag är lite osäker på hur Sigrids jobbsommar ser ut så vi får pussla lite. Vi har tankar på att hyra en husbil och åka runt lite och mysa med familjen, vi siktar på det men vi får se hur det blir, säger Robin Bengtsson.

Robin har även publicerat en inlägg på sin Instagram om Diggiloo-turnén, han verkar minst sagt taggad!

”Ser ut att bli en go jäkla sommar. Vilken stad ses vi i?”, skriver Robin under bilden.

FOTO: TT/TV4

Annons