LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rickard Sjöberg tvingades be om ursäkt – efter missen i direktsändning

09 sep, 2023 
Rickard Sjöberg har varit programledare i flertals år.
Men allt har inte alltid gått felfritt.
Nu berättar han om en tidigare miss i direktsändning som fick ett minst sagt oväntat avslut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Sjöberg om stora chocken med nya danspartnern – stora längdskillnadenBrand logo
Rickard Sjöberg om stora chocken med nya danspartnern – stora längdskillnaden

Den folkkära Rickard Sjöberg, 53, har länge varit programledare på TV4 - närmare bestämt i över 30 år och än idag är han kvar på kanalen. Hans karriär började på en av TV4:s lokala tv-kanaler redan på 90-talet, strax därpå tog han programledarrollen i Postkodmiljonären, där han nu har varit en del av programmet i 17 år.

Men han har även flera bedrifter på cv:et, så sent som i våras dansade han loss i succéprogrammet Let's dance, där han slutade på en fjärdeplats.

Rickard Sjöberg om tabben i direktsändning – fick be om ursäkt

Även om Rickard är en van och skicklig programledare så kan det hända någon tabbe eller miss. I en ny intervju med Nyheter 24 minns han tillbaka på en händelse som fick ett dramatiskt avslut.

– Jag skulle vilja dra tillbaka klockan så långt som till när jag gjorde lokal-tv i Växjö på 90-talet. Då var jag sjuk vid en direktsändning, berättar han för sajten och fortsätter:

Annons

– Jag hade hög feber och var ganska snurrig i bollen. Och jag tror jag gav de här fyra gästerna som jag hade fyra olika namn. Och det blev huller om buller hela den här sändningen.

Men händelsen tog inte slut där, det slutade med att Rickard fick be om ursäkt och drog näven i en vägg.

– Och det slutade med att jag fick be om ursäkt. Och så gick jag ut och drog näven i en betongvägg.

Rickard Sjöbergs sommar med familjen

Efter en hektisk vår med inspelningar av flera olika program tog Rickard en välförtjänt ledighet tillsammans med familjen, frun Annika Sjöberg, 53, och döttrarna Lilly, 18, och Gloria, 13, som han har tillsammans med ex-frun Beatrice Magnusson.

Rickard berättade för Hänt om planerna för sommaren.

”Större delen av familjen är i sommarhuset på Gotland. Några av barnen sommarjobbar på restaurang och Annika och jag försöker koppla av efter den intensiva våren med jobb och för min del dans,” skriver Rickard.Men att koppla av verkar inte innebära att bara ligga och lata sig i hängmattan för Rickard.”Vi träffar familj och släkt och gör utflykter. Ikväll blir det Benjamin Ingrosso-konsert på Fårö”, skrev Rickard då.

FOTO: TV4

Annons