LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rickard Sjöbergs glädjebesked – lyckan med dottern bekräftad

25 mar, 2023 
Rickard Sjöberg
Rickard Sjöberg hade delar av familjen på plats i publiken under Let's dance-premiären.
Nu avslöjar han ett riktigt glädjebesked för dottern Gloria under en intervju med Hänt.
– Det är lite speciellt, säger Rickard till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Sjöberg om stödet hemifrån: ”Hade inte gått annars”Brand logo
Rickard Sjöberg om stödet hemifrån: ”Hade inte gått annars”

Det blev en stark premiär i Let's dance för Rickard Sjöberg, 53. Inte nog med att dansen gick bra så svämmade känslorna över helt för dottern Lilly, 18, i publiken. Det var när Rickard skulle få sina poäng som en gråtande tjej syntes i bild och det visade sig då vara hans äldsta dotter.

Efter sändningen berättade Postkodmiljonären-programledaren om känslostormen i en intervju med Hänt.

– Det är underbart att överhuvudtaget ha familjen på plats här. Det har varit en ganska turbulent resa för mig att ställa upp överhuvudtaget, det har varit lite dansgolvsmotstånd inombords. Så att de sitter här och faktiskt tycker det är roligt och trevligt och tycker om det vi gör, det är otroligt värmande. Om det dessutom kommer några tårar, det värmer i hjärtat, sa då Rickard.

Annons

Rickard Sjöbergs stora lycka med familjen – båda döttrarna på plats

Rickard är pappa till döttrarna Lilly, 18, och Gloria, 13. Barnen har han tillsammans med ex-frun Beatrice Magnusson. Sedan 2015 är Rickard gift med sin nuvarande fru Annika Sjöberg, 53, som även hon har barn sedan tidigare så idag lever de alla i en stor bonusfamilj.

Efter den härliga premiären väntar nu en ny vecka med nya glädjande besked. Förra veckan fick Rickards yngsta dotter se programmet hemifrån men denna vecka kommer hon att få se programmet live.

– Nu kommer alla vara med. De har fått ett litet undantag där så de kommer passera de områden som de inte får vara på. Så det är lite speciellt för de som är under 18 men nu kommer hela familjen. Min syster och hennes familj kommer upp från Växsjö och mina föräldrar kommer också upp från Växsjö. Så det blir hela glada släkten, säger Rickard till Hänt.

Ärliga orden om nervositeten: ”Kan inte bli värre”

Även om allt fler nära och kära nu ska se Rickard dansa tror han inte nerverna kan bli värre än vad de blev under premiären.

– Jag kan nog inte bli mer nervös än vad jag var förra veckan. Så du kan släppa in vem som helst i den lokalen, det kan inte bli värre. Jag hade nästan en episod efter att vi hade fått våra poäng förra veckan, säger Rickard.

Hur menar du då?

– Jag slocknade nästan, jag var så utmattad både fysiskt och känslomässigt. Det var en sån otrolig tömning.

FOTO: TT

Annons