ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Rickard Olsson i chock efter avslöjandet om Caspers bebislycka

17 maj, 2022 
https://image.hant.se/image-8453040?imageId=8453040&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
André Färnsveden
Till vänster: Närbild på Rickard Olsson som tittar in i kameran med ett snett leende. Till höger: Casper Janebrink pekar till vänster
Rickard Olsson var länge programledare för Bingolotto.
Men nu tar Casper Janebrink över stafettpinnen för Bingolottos sommarkväll.
I en intervju med Hänt reagerar Rickard nu på Caspers bebislycka.
Annons
Casper Janebrink om framtiden i BingolottoBrand logo
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

Rickard Olsson, 55, har varit programledare för bland annat Vem vet mest och Bingolotto i många år och har med tiden växt till att bli en omtyckt tv-profil för svenska folket. Rickard slutade på Bingolotto år 2020 och jobbar nu med radio på Star FM.

Förutom radiojobbet planerar han även för en återkomst i tv-rutan med inspelningen av en ny serie med premiär i höst. Det är inte känt vad serien kommer att heta men i en intervju med Hänt ger han nu hintar.

– Vi är ett helt gäng med känn igen-disar som, ja det får man se i höst, säger han till Hänt.

Rickard är dock återhållsam i frågan om handlingen men ger ett övergripande svar.

– Kändisar, utmaningar och reality.

Rickard Olssons om varför han slutade på Bingolotto

Rickard har i en tidigare intervju med Hänt, närmare bestämt i serien A walk with the dog berättat om varför han slutat med Bingolotto.

Annons

– Det finns olika, en del vill tillbaka som det var på Lokets dagar och en del vill göra 2020-tv. Och det finns en del konflikt i det, som jag i och för tror är bra för Bingolotto, att dialogen driver programmet framåt, säger Rickard Olsson i A walk with the dog.

Han förklarade även att det blev jobbigt i slutändan.

– Ja men det blir ju jobbigt i längden. Men jag slutade framförallt för att jag ville vara mediaman i Stockholm och slippa pendla till Göteborg, säger Rickard.

Rickard i chock efter avslöjandet om Caspers bebislycka

Förra sommaren fick Agneta Sjödin, 54, och Casper Janebrink, 52, chansen att leda Bingolottos sommarkväll, och det är nu bekräftat att duon ska leda programmet ännu en gång sommaren 2022.

Annons

Rickard Olsson som var programledare för Bingolotto i många år svarade på sin relation till Arvingarnas frontman.

– Nja vänner, kollegor skulle jag snarare säga, men det är väl ett av de trevligaste leendena, goaste gubbarna man har träffat på tror jag. Känns som att det inte finns något ont i Casper Janebrink, säger han till Hänt.

Rickard var däremot inte medveten om att Casper ska bli pappa igen. Han blev chockad av nyheten men glädjes åt sin kollega!

– Jaha nej, grattis Casper! Det var väl härligt! På ålderns höst!, säger han skämtsamt till Hänt.

FOTO: TT/KARIN TÖRNBLOM

Annons