Renée Nybergs mystiska tystnad – efter bråket i sändning

I samband med det populära programmet Renées brygga brukar programledaren lägga upp bilder och videor på sina gäster på sina sociala medier.
Men denna vecka är det plötsligt helt tyst från Renée Nybergs håll.

Den folkkära programledaren Renée Nyberg, 54, syns ofta i TV4:s produktioner. Hon är en folkkär profil och förra året kammade hon dessutom hem en kristall som årets kvinnliga programledare. Priset tog hon emot tillsammans med sin make David Hellenius, 46, som vann pris för bästa manliga programledare.

Tillsammans har paret ett gemensamt barn – sonen Leo Hellenius. Precis som sina föräldrar har han också synts till i tv-rutan. Han Leo medverkade nämligen i julkalendern Selmas saga 2016 och har även synts till i TV4-serien Finaste familjen.

Ett av Renée Nybergs populära program är Renées brygga där hon bjuder in gäster till sin brygga för att samtala om livet och det bjuds på en hel del skratt men också gråt.

Den sjunde säsongen av programmet är nu i full gång. I veckans program fick Renée Nyberg besök av Mona Sahlin, 63, Lasse Kronér, 58, och Janne Josefsson, 68.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Renée Nyberg fick avbryta samtalet efter hårda orden

En sak som veckans gäster hade gemensamt och som de diskuterade i programmet är att de alla tre har någon slags koppling eller åsikt om #metoo. Hösten 2018 blev startskottet för rörelsen som kämpade för kvinnors rättigheter.

LÄS MER: Renée Nyberg och David Hellenius om kärlekslyckan

Under samtalet uppstår det en diskussion mellan Janne Josefsson och Mona Sahlin. Journalisten anser att han inte tycker att Mona Sahlin svarade ärligt på frågan om hon hade betalt arbetsgivaravgifter och skatter, medan hon själv känner att hon absolut måste förklara sig.

– Vad vet du om att jag inte svarade ärligt? Det klart att jag gjorde. Men jag måste ju få svara från början till slut, det blir ju bara löjligt, säger hon i programmet.

En stund senare kommer de in på vilket fotbollslag politikern hejar på, och även där verkar gästerna ha olika åsikter, så för att undvika fler heta diskussioner väljer Renée Nyberg helt enkelt att bryta där.

– Åh nej, nu kan det bli riktigt dålig stämning här, säger hon och höjer armarna i syfte om att lugna ner gästerna.

Programledarens mystiska tystnad

I samband med att gästerna medverkar i Renée Nybergs program brukar programledaren själv i regel alltid lagt upp klipp och bilder inför, i samband med och efter att avsnittet ska sändas.

Men just den här veckan så är det plötsligt tyst från Renée Nybergs håll i sociala medier. Mystiskt nog har hon varken lagt upp en bild eller en video på sina gäster i samband med programmet.

Vad det kan bero på är i nuläget oklart, men kanske kan vi skymta Janne Josefsson, Mona Sahlin eller Lasse Kronér snart!

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas Big brother-deltagarna – TV4 ställer in evenemanget

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens nya restaurang – blir Emilio Ingrossos konkurrent

Senaste nytt