TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Michael Dean om relationen till Olivia Baldwin idag – efter sveket i Robinson

29 mar, 2021 
Olivia Baldwin, Michael "Rud" Dean
Michael "Rud" Dean och Olivia Baldwin klickade väldigt bra i Robinson, fram tills Deans drag i örådet. Men nu berättar Dean för Hänt om hur deras relation ser ut idag!
Annons
Svenska kändisarna du kanske glömt var med i RobinsonBrand logo
Svenska kändisarna du kanske glömt var med i Robinson

Robinson 2021 har äntligen dragit igång och efter en vecka i vildmarken vid Sveriges nordligaste spets har deltagarna fått känna på utmaningarna.

Nytt för i år är att Robinson inte spelas in på en paradis-ö i indiska oceanen, utan det hela är förflyttat till Haparanda. Detta har givetvis att göra med coronapandemin, men nu visar det sig att det är minst lika tufft att överleva i det nordliga klimatet.

Hittills har en vecka gått och en deltagare har behövt lämna tävlingen. Det blev Rod Stewart-imitatören Michael "Rud" Dean, 59, som fick ge sig av. Detta efter att ha fått flest röster i örådet. Den person som Dean hade klickat bäst med i laget var Olivia Baldwin, 25. De beskrev varandra som att ha en pappa och dotter-relation.

Därför röstade Dean på Olivia i örådet

Med tanke på hur tajta Dean och Olivia verkade vara, blev nog många förvånade när det visade sig att Dean hade röstat på Olivia i örådet. Men för Hänt har han förklarat att det snarare hade att göra med välmening för Olivia.

Annons

– Jag fattade att de ville ha ut mig. Det var därför jag valde att lägga min röst på Olivia, så att de skulle tro att jag var elak mot henne och inte alls såg henne som en speciellt nära vän. På så vis skulle hon få sympati av gruppen senare, då de skulle tycka synd om henne, sa han då till Hänt.

Dean fick dock aldrig något tillfälle att berätta för Olivia hur det låg till och om hans plan att överlista gruppen. Men när inspelningarna var klara kunde han äntligen ringa och berätta för henne varför han gjorde så.

Så är relationen mellan Dean och Olivia idag

Idag är situationen i örådet ett minne blott för Dean och Olivia, de är nämligen väldigt goda vänner trots att de bor i olika städer.

– Nu i efterhand har jag självklart förklarat för henne och vi är mycket goda vänner. Hon ska faktiskt ringa mig idag och prata med min dotter. Vi planerar även att jag ska komma till Stockholm för att hälsa på henne, säger Dean till Hänt.

Annons

Det telefonsamtalet som Dean pratade om blev av, för mycket riktigt ringde Olivia upp honom på Facetime. Faktum är att Dean har dokumenterat samtalet och visar nu upp hela samtalet i ett inlägg på Instagram.

I videon syns det tydligt att Olivia och Dean har en bra relation till varandra idag och Dean hoppas nu att TV4 ska klippa programmet bättre än vad de gjort hittills.

– Hon är en underbar människa, men det kom inte riktigt fram. Hon är riktigt snäll, hoppas det kommer fram i rutan, säger han till Hänt.

FOTO: TV4

Annons