LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pontus Gårdinger försvann helt – nya jobbet efter långa pausen

20 jan, 2021 
Pontus Gårdinger
Foto: TT
Pontus Gårdinger försvann plötsligt från tv-rutan efter den stora succén.
Nu gör han comeback som programledare för ett helt nytt program.
Annons
5 kändispar med rekordkorta äktenskapBrand logo
5 kändispar med rekordkorta äktenskap

Pontus Gårdinger, 56, var 00-talets kanske mest populära programledare, han syntes ständigt i tv-rutan under Kanal 5:s sändningar. Mullvaden och Vem kan slå Filip och Fredrik var två av de program han ledde. Inte nog med detta kan han även skriva upp programledare för Melodifestivalen på sin meritlista.

Pontus Gårdingers liv utanför rampljuset

Plötsligt började Pontus allt mer att dra sig undan från tv-uppdragen, faktum är att han nästintill försvann helt från rampljuset. Istället har han arbetat bakom kameran som producent för Expedition Robinson och Mästarnas mästare. Nu senast har Pontus även arbetat med Dplay:s serie Pappas pojkar som Youtube-trion JLC – Jonas Fagerström, Lucas Simonsson, Carl Demán medverkar i.

När det gäller privatlivet så har Pontus en son, Malte Myrenberg Gårdinger, 20, som han fick tillsammans med tidigare kärleken Karin Myrenberg. Efter 13 år tillsammans tog relationen slut men det tidigare paret har sedan dess sagt sig ha en bra relation till varandra.

Annons

Även om det svenska folket inte har fått se Pontus i tv-rutan på ett bra tag så har hans liv däremot gått att följa på sociala medier. Han är inte den absolut mest aktiva användaren men på Instagram dyker ändå uppdateringar upp då och då.

Pontus Gårdinger programleder TV3:s Duellen

Men nu står det klart att Pontus Gårdinger gör comeback i tv-rutan. I vår är han nämligen aktuell som programledare i TV3 och Viafrees nya satsning Duellen. Tillsammans med influencern Margaux Dietz, 30, leder han programmet, som presenteras som ett underhållningsprogram där människor, maskiner och djur får mötas i galna, roliga och spännande dueller.

– När jag fick frågan om att programleda Duellen, och dessutom tillsammans med Margaux, var det ett väldigt enkelt beslut. Jag älskar verkligen blandningen av galna, helt unika och framför allt otroligt spännande dueller för både stora och små, säger Pontus Gårdinger i ett pressmeddelande.

Annons