LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Duellen med Pontus Gårdinger och Margaux Dietz

20 jan, 2021 
Duellen med Pontus Gårdeinger och Margaux Dietz
Snart är det premiär för det nya tävlingsprogrammet Duellen.
Margaux Dietz och Pontus Gårdinger är programledare.
Men vad handlar programmet om?
Annons
Margaux Dietz och Jacob LiebermannBrand logo
Margaux Dietz och Jacob Liebermann

Snart kommer ett nytt tv-program ha premiär på Viaplay, Viafree och TV3. Nya underhållningen heter Duellen och leds av inga mindre än nya superduon Margaux Dietz, 30, och Pontus Gårdinger, 56.

Men vad handlar egentligen programmet om? Vi vet att det är ett tävlingsformat, men vad mer? Och vad tycker programledarna om kommande show?

Vad är Duellen?

I det nya underhållningsprogrammet Duellen kommer människor, maskiner och djur mötas i olika roliga, spännande och ibland faktiskt riktigt galna dueller. I tio veckor kommer tv-tittarna att få möjlighet till ett extra skratt som förgyller söndagarna.

I programmet får vi följa flera färgstarka lag som helt enkelt ska försöka gissa rätt på hur olika dueller slutar.

Och vad vinner man? I varje avsnitt utses en vinnare. Och den person som tar sig ända fram till den absolut sista duellen under programmets gång har möjlighet att vinna 50 000 kronor!

Kommer tittarna att få säga sitt? Jajjemen. Med hjälp av nya Duellen-appen kommer tittarna kunna vara med och interagera. Hur? Genom att gissa hemifrån.

Annons

Margaux Dietz och Pontus Gårdingers ord om Duellen

Några som är riktigt taggade inför vårens tävlingsprogram är programledarna.

– Att programleda är verkligen bland det roligaste jag vet. Jag är otroligt stolt och taggad på att, tillsammans med Pontus, få leda vårens stora underhållningsprogram på Viaplay och TV3, säger Margaux Dietz i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag vågar utlova spännande och märkliga dueller som är roliga för hela familjen, säger Margaux Dietz.

Den andra personen i den nya starka duon är Pontus Gårdninger som också har ett och annat att säga om nya uppdraget.

– När jag fick frågan om att programleda Duellen, och dessutom tillsammans med Margaux, var det ett väldigt enkelt beslut, konstaterar Pontus i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag älskar verkligen blandningen av galna, helt unika och framför allt otroligt spännande dueller för både stora och små.

Pontus Gårdinger och Margaux Dietz
Pontus Gårdninger och Margaux Dietz.

Premiären av Duellen går av stapeln senare i vår och kommer att sändas i tio avsnitt på söndagar på Viaplay, Viafree och TV3.

FOTO: Viaplay/Johnny Wohlin

Annons