Margaux Dietz nya barnbesked efter uppbrottet

Margaux Dietz på röda mattan

Efter separationen med Jacob Liebermann har det varit en tufft år för Margaux Dietz.
Hon mår bättre och bättre efter uppbrottet och ser ljust på framtiden, och tankarna på ett eller två barn till är inte långt bort.
– Alltså det är så mycket som händer, säger Margaux till Hänt i en intervju.

Influencern Margaux Dietz, 29, senaste år har har verkligen inte varit en lätt match. Hon har stött på många vägbulor, och det största var när hon och ex-maken Jacob Liebermann, 34, beslutade att gå skilda vägar. De hade under en lång period försökt hitta tillbaka till gnistan mellan dem, men utan framgång.

I ett försök att tänka på annat, har Margaux jobbat en hel del, men också passat på att umgåtts en hel del med vänner och familj.

Margaux debut som programledare

Margaux är i vår aktuell som debuterande programledare för succéprogrammet Hemliga beundrare, och har alltså ersatt Malin Gramer. I programmet kan tittarna följa personer runt om i Sverige som äntligen vågat ta steget och avslöja sina känslor för en person som de länge beundrat i hemlighet.

Såklart har den senaste tidens händelser satt sina spår i både vardagen och mående för Margaux.

När Hänt frågar Margaux hur hon mår efter uppbrottet med ex-maken verkar det gå framåt och hon ser ljust på framtiden.

– Det känns som att, nu känns det bättre. Men jag tror att när man ska separera, så är det väl för mig i alla fall perioden innan man faktiskt har tagit beslutet som kanske är det jobbiga, säger Margaux till Hänt i en intervju.

“Vill ha minst ett barn till”

Just nu är det noll fokus på någon ny fling för nyblivna programledaren. Men att drömma om framtiden kan man alltid göra! Kanske finns det planer på att skaffa barn någon gång i framtiden?

– Alltså det är klart att jag vill ha minst ett barn till, drömmen är väl två barn till, avslöjar Margaux till Hänt och fortsätter:

– Men just nu så, alltså det är så mycket som händer och det känns som att jag och Jacob fortfarande inte riktigt är ifrån varandra, så jag är inte riktigt där än.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Eero Hannukainen/TT