TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pojkvännens kärleksförklaring till Zara Larsson – på svenska

04 aug, 2017 
AvHanna Svärd
Sedan det blev offentligt att Zara Larsson och Brian Whittaker är ett par, har de båda hunnit publicera en del bilder på varandra, där de inte varit sparsamma med kärleksfulla ord. Men den här Instagram-texten av Brian slår alla.
Annons

Det var tidigare i sommar som vi kunde meddela att Zara Larsson, 19, hittat kärleken i brittiske modellen Brian Whittaker, 17, efter uppbrottet med Ludwig Kronstrand, 19. Spekulationerna sattes igång efter att hon under flera veckor publicerat bilder och videor på Instagram och Snapchat, där den brittiske modellen fanns med.

Och sedan dess har de båda varit flitiga med att ge varandra fina ord över sociala medier. Men under förra veckan tog Brian kärleksförklaringarna till en helt ny nivå.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

https://www.instagram.com/p/BXA4OfhAsaE/?hl=sv&taken-by=brianhwhittaker

“Min älskling guldlock” skriver han på svenska till en bild där Zara ler och tittar in i kameran.

Även om den brittiske modellen inte kan många ord på svenska, gör han sitt bästa för att träna in de allra viktigaste meningarna. I Zara Larssons podcast “Sanningens mammor” avslöjar hon en av dem som lyder: “Du är fan galen”.

Zara och Brian har trots att de bara varit ett par i några månader, en relativt lång kärlekshistoria sedan 2015 där allting en gång började. Även i det här fallet handlar det om ett inlägg på sociala medier – riktad till en viss person. När Zara Larsson för två år sedan fick syn på denne brittiske skönhet, passade hon på att efterlysa honom på Twitter, där hon skrev:

Annons

“Vem är du, var bor du, hur gammal är du, varför är du så fin, hur vill du ha dina ägg kokta på morgonen?”

Och detta inlägg gav onekligen resultat, då de nu är tillsammans. Men trots att hon till slut fick sin prins, verkar sociala medier fortfarande vara en kanal för de båda 19-åringarna att nå ut med sina fina ord till varandra. Nu återstår bara att se vilken svensk replik vi får läsa här näst?!

Foto: IBL 

Annons