Uppgifter: Han pekas ut som Zara Larssons nya pojkvän

Nu kan Zara Larssons mystiska pojkvän vara avslöjad.

Efter ett jobbigt uppbrott med sin stora kärlek Ludwig Kronstrand, 19, har Zara Larsson, 19,  inte setts dejta någon ny. För magasinet Rolling Stone Magazine berättade hon att låten ”Never Forget You” handlar om hennes kärlek till Ludwig som hon träffade när hon bara var 13 år gammal.

Men så för bara en vecka sedan avslöjade Zara i sin egen podcast ”Sanningens mammor” att hon hittat kärleken igen.

LÄS OCKSÅ: Zara Larssons ilska – därför censureras nya videon

– Jag är förälskad, sa hon då kryptiskt.

Trots envisa frågor från media har hon inte avslöjat mer om sin nya kärlek. Hängivna fans började dock genast nysta i vem den nya kärleken kan vara och nu klarnar bilden av vem det skulle kunna vara. Efter ledtrådar har nämligen fansen pekat ut Brian Whittaker, skriver Nyheter24.

Brian är en 17-årig modell från England. Han är ett stort namn inom modeindustrin och har ett instagramkonto med över en halv miljon följare. Trots framgången har Brian haft kroppskomplex och ångest, vilket han använt sina sociala medier till att lyfta och prata om. I en intervju med sajten Complex berättar han öppet och ärligt om hur han blivit mer transparant på sina sociala medier, han postar oretuscherade bilder och skriver ärliga captions på instagram.

https://www.instagram.com/p/BUXcSTxjcAL/?taken-by=brianhwhittaker&hl=en

https://www.instagram.com/p/BTFGAdoja1Q/?taken-by=brianhwhittaker&hl=en

Enligt fansen ska Brian och Zara ofta kommentera varandra på sociala medier. Brian ska också ha skrivit att han flög till USA samtidigt som Zara berättat att hon fick besök när hon var där. Dessutom kan vi inte låta bli att lägga märke till att Brian är väldigt lik Zaras ex Ludwig.

Men huruvida det är Brian som är Zaras nya kärlek är inte bekräftat. Vi får helt enkelt vänta och se om hon själv avslöjar vem det rör sig om.

LÄS OCKSÅ: Alex romantiska frieri till Zara Larsson: ”Hon är en gudinna”

SE OCKSÅ: Zara Larsson i Skavlan: “Jag hittade min dejt på Instagram”

Senaste nytt