Fansen tokiga – första bilden på Zara Larsson och nya killen

Här är första bilden på Zara Larsson och hennes påstådda nya pojkvän. På en nytagen bild poserar den svenska stjärnan tillsammans med brittiska modellen Brian Whittaker, med bildtexten "Ung kärlek". Nu sprids bilden av hundratusentals fans på Twitter.

Efter uppbrottet från Hov1-stjärnan Ludwig Kronstrand, 19, har Zara Larsson, 19,  inte setts dejta någon ny – förrän nu. I sin egen podcast “Sanningens mammor” avslöjade Zara Larsson nyligen att hon hittat kärleken igen och sa att hon “är förälskad” och i helgen twittrade artisten också om att hon har fjärilar i magen.

“Hej alla, jag vill bara berätta för er att jag är kär så mitt nästa album kommer nog att bli smörigt“, skriver hon på Twitter.

Zara Larsson har dock inte avslöjat vem det är som fångat hennes hjärta än – men hennes hängivna fans har gjort sitt allra bästa för att lista ut vem det är. Och enligt ledtrådar och bilder som postats i sociala medier verkar det vara den brittiska modellen Brian Whittaker, 17, som fångat svenskans hjärta.

Brian och Zara har den senaste tiden kommenterat varandra intensivt och flirtigt på sociala medier. Han har också delat Zaras Twitterinlägg om att hon är kär och lagt upp på sin eget Twitterkonto.

“Den sista bilden gör mig svag”, skriver Zara på en av Brians selfies på Instagram.

“Den finaste killen i världen”, skriver hon på en annan.

Zara Larsson har också lagt upp en selfie på sin Snapchat i form av ett kollage, där man ser att Brian står bredvid henne när hon tar bilden.

Nu cirkulerar också ytterligare en bild på det påstådda paret på nätet. På Twitter har nämligen över hundratusen fans delat och gillat en bild från Instagram där Zara Larsson och Brian Whittaker sitter bredvid varandra på en gala. På bilden står också texten “Ung kärlek, B hjärta Z”.

– Bilden togs av en person som satt vid deras bord under MTV-galan, säger en uppgiftslämnare till Hänt.

I november 2015 twittrade också Zara Larsson för första gången om just Brian Whittaker. Då la hon upp flera av hans modellbilder i ett inlägg, med texten:

“Vem är du, var bor du, hur gammal är du, varför är du så fin, hur vill du ha dina ägg på morgonen?”. 

Zara Larsson och Brian Whittaker har ännu inte kommenterat kärleksryktet själva.

Foto: IBL