LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Zara Larsson om pojkvännen: ”Allt är fjantigt”

21 jul, 2017 
Ni har väl inte missat att Zara Larsson har en ny pojkvän? Vi har fått se kärleksfulla bilder mellan henne och Brian Whittaker, men nu berättar Zara om sina känslor till honom för första gången. – Det känns otroligt.
Annons

Nyligen dök kärleksfulla bilder upp på Zara Larsson, 19, och den brittiska modellen Brian Whittaker, 17, där de offentliggjorde sin kärlek för världen. Det är en kärlekshistoria att avundas då Zara först efterlyste honom på Twitter redan 2015 med texten ”Vem är du, vart bor du, hur gammal är du, varför är du så fin, hur vill du ha dina ägg på morgonen?”.

Zara rodde hem det – han blev hennes. Men ja, det är väl minst sagt en snackis nu. I podcasten “Sanningens mammor” som Zara har med sin kompis Olivia Gateau, 19, hör vi henne nu berätta om känslorna till Brian för första gången.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja man är ju kär, det känns bra. Det måste jag säga. Det känns otroligt, han är.. aa… han är fin, säger Zara.

– Han är en fin pojke, det måste jag säga. Jag godkänner, säger Olivia.

– Vad härligt att du gör det. Det är viktigt tycker jag, att ens kompisar kommer överens med den man vill vara med. Åh men jag vet inte det känns bara så jävla härligt att vi är så här löjliga. Vi är inne i ett stadie där allt är fjantigt och det är okej. Allt är supercheezy, och vi säger så cheezy grejer till varandra.

Annons

https://www.instagram.com/p/BWs62rJABle/?taken-by=brianhwhittaker

https://www.instagram.com/p/BWV0-LEgXQ0/?taken-by=zaralarsson

Olivia är snabb på att avslöja en annan kärleksfull, och lite oväntad, grej mellan paret.

– Ja ni dansar väldigt mycket med varandra, det är något jag har tänkt på. Alltså så fort vi går ut på någon gata så börjar ni dansa med varandra. Jag har verkligen tänkt på det och ba de älskar att dansa dem där två.

– Ja, nej men det är mysigt, skrattar Zara och fortsätter:

– Det är som att jag inte vill gå och lägga mig för att jag vill va med honom.

Men trots att Olivia har godkänt Brian så är hon lite missnöjd på hur Zara väljer att fördela sin tid.

– Du har faktiskt vart nu med Brian varje dag… Du har vart med honom mer än du vart med mig, säger Olivia och fortsätter:

– Du är med Brian hela tiden, man vet inte ens när man kan ringa dig.

Foto: IBL, Instagram

Annons