Zara Larssons heta helg med pojkvännen – festade med Molly Sandén

Zara Larssons och kärleken Brian Wittakers relation går framåt med stormsteg. Det superheta paret tillbringade helgen tillsammans i Stockholm där Brian har fått träffa Zaras mamma.

Artisten Zara Larsson, 19, och brittiska modellen Brian Whittaker, 17, har för en tid sedan bekräftat att de är ett par.

I helgen passerade förhållandet en milstolpe då Brian besökte Stockholm för att tillbringa helgen tillsammans med sin kärlek.

Det heta kändisparet gick bland annat på Molly Sandéns 25-årsfest. Brian Whittaker ut en bild på sig och Zara Larsson på Instagram från festen där de äter tårta tillsammans. Bilden är markerad som upplagd i Stockholm.

“Förresten, tårtan var god”, skriver Brian.

På en filmsnutt från festen som lagts upp av Twitterkontot ”Brian & Zara Updates” syns också det nykära paret dansa med varandra och kyssas.

 

Trots att paret inte hunnit vara tillsammans länge har deras förhållande tagit ett stort steg framåt. Brian har nämligen också hunnit träffa delar av Zaras familj i helgen.

På Snapchat har Zara lagt upp bilder på Brian med texten “Han vill att mamma ska hålla käften verkligen“.

Zara Larsson har tidigare kommenterat förhållandet i Norska VG.

–  Vi har ju inte varit tillsammans så jättelänge, så det finns inte mycket jag kan säga. Men jag är jätteglad, det känns bra. Vi får väl se, säger Zara Larsson till tidningen.

På frågan om hon är förälskad svarar Zara tveklöst ja.

– Annars hade jag inte haft pojkvän, säger hon.

https://www.instagram.com/p/BWDnTaHD8Ka/?taken-by=brianhwhittaker

Läs mer: Zara Larsson avslöjar otroheten – bryter tystnaden om exet

FOTO: Instagram, Snapchat, IBL