LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Zara Larssons heta helg med pojkvännen – festade med Molly Sandén

03 jul, 2017 
Lina Arvidsson
Zara Larssons och kärleken Brian Wittakers relation går framåt med stormsteg. Det superheta paret tillbringade helgen tillsammans i Stockholm där Brian har fått träffa Zaras mamma.
Annons

Artisten Zara Larsson, 19, och brittiska modellen Brian Whittaker, 17, har för en tid sedan bekräftat att de är ett par.

I helgen passerade förhållandet en milstolpe då Brian besökte Stockholm för att tillbringa helgen tillsammans med sin kärlek.

Det heta kändisparet gick bland annat på Molly Sandéns 25-årsfest. Brian Whittaker ut en bild på sig och Zara Larsson på Instagram från festen där de äter tårta tillsammans. Bilden är markerad som upplagd i Stockholm.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Förresten, tårtan var god”, skriver Brian.

På en filmsnutt från festen som lagts upp av Twitterkontot ”Brian & Zara Updates” syns också det nykära paret dansa med varandra och kyssas.

 

Trots att paret inte hunnit vara tillsammans länge har deras förhållande tagit ett stort steg framåt. Brian har nämligen också hunnit träffa delar av Zaras familj i helgen.

Annons

På Snapchat har Zara lagt upp bilder på Brian med texten “Han vill att mamma ska hålla käften verkligen“.

Zara Larsson har tidigare kommenterat förhållandet i Norska VG.

–  Vi har ju inte varit tillsammans så jättelänge, så det finns inte mycket jag kan säga. Men jag är jätteglad, det känns bra. Vi får väl se, säger Zara Larsson till tidningen.

På frågan om hon är förälskad svarar Zara tveklöst ja.

– Annars hade jag inte haft pojkvän, säger hon.

https://www.instagram.com/p/BWDnTaHD8Ka/?taken-by=brianhwhittaker

FOTO: Instagram, Snapchat, IBL

Annons