LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zara Larsson avslöjar otroheten – bryter tystnaden om exet

26 jun, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Zara Larsson avslöjar för första gången sanningen om uppbrottet med Ludwig Kronstand. "Han var otrogen med Fiona från Rebecca och Fiona", skriver Zara på Snapchat.
Annons

Efter att ha ett av- och på-förhållande i fyra år tog det i höstas slut mellan Zara Larsson, 19, och Ludwig Kronstrand. Det berättade Zara i sin podcast “Sanningens mammor:

– Om ingen har förstått så alltså är jag ju RÅSINGEL som aldrig förr, och det här vill jag att ni ska lägga på minnet. För ni vet hur man halkar tillbaka till dåliga relationer och att man har det som en vana. En dålig jävla vana är vad det är. Men nu känner jag verkligen att det är slut. 

I podcasten “Noel & Ludwig” berättar Ludwig att allting började när Zara föreslog att de skulle ha ett öppet förhållande med enda regeln att de inte fick bli förälskade i någon annan. Ludwig tyckte att det var okej med ett öppet förhållande, han lät henne vara med andra och själv blev han till och med förälskad i en annan.

– Jag ställde liksom inga frågor, jag lät det bara vara. Jag låg med andra. Sen träffade jag en person som jag började hänga med, sen började jag tycka om henne jättemycket. Jag blev förälskad, berättar han och fortsätter:

Annons

– Jag träffade en person som faktiskt var helt fantastisk. Jag trodde att jag blev kär, sen åkte vi till LA i oktober. Där vi hängde med det här gänget som vi hade träffat. En av dem var den tjejen jag trodde att jag var kär i, berättar han. 

Spekulationerna sa att Fiona, 30, från Dj-duon Rebecca & Fiona hade ett finger med i spelet där.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och nu avslöjar Zara att det var så det låg till. På sin Snapchat skriver hon själv för första gången sin version av det som hände:

“Han var otrogen med Fiona (FitzPatrick, reds. anm.) från Rebecca och Fiona. Och Noel visste om det (därför vi inte poddar mer)”.

Zara skriver att när Ludwig åkte till Los Angeles stängde han av sin telefon i 10 dagar så att de inte kunde höras. Sen fick Zara veta att han bodde med Fiona och att de haft kontakt bakom hennes rygg i flera månader.

Annons

“Varje gång jag träffat Rebecka och Fiona så har dom varit såå snälla med knullat min kille bakom min rygg. Hoe”.

Men hon avslutar med:

“Tacka Gud för det. För nu har jag världens finaste pojkvän”, skriver hon och syftar till sin nyfunna kärlek Brian Whittaker.

Efter sitt första avslöjande började sångerskans följare diskutera Fiona och hennes del i otroheten. Zara uppdaterade snabbt och förklarade att allt, enligt henne, var Ludwigs fel.

“Okej, ärligt talat!!! Aaaaaaaaallt är Ludwigs fel. Inte Fionas. Han ljög och sa att vi inte var tillsammans.”

FOTO: Ibl

Annons