LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zara Larsson i smutsigt triangeldrama med DJ-duon

18 nov, 2016 
Hänt
Vad är det som egentligen händer mellan Zara Larsson och Rebecca och Fiona? Är det exet Ludwig som har med saken att göra?
Annons

Förra veckan gick Zara Larsson, 18, och Noel Flike, 19, ut med att de skulle lägga ner podden ”Den fantastiska resan”. Den som har koll på sina sociala medier har kanske uppmärksammat att Noel och Zaras ex Ludwig Kronstrand, 19, umgåtts en hel del med dj-duon Rebecca, 27, och Fiona, 30.

I förra veckan publicerade plötsligt Zara en bild på Instagram där hon poserar tillsammans med duon. Till bilden skriver Zara ”Jag med medelmåttiga människor”. Fiona är taggad med ordet ”average”. Följarna reagerade över inlägget och kommentarerna haglade.

zara-fiona-rebecca
Bilden är nu borttagen från Zaras Instagram.

Inlägget var snart raderat.

På Zaras twitter har många spekulerat kring vem hennes nya poddkompis blir, några följare föreslog på- och av pojkvännen Ludwig. Zaras iskalla svar blev:

Annons

– Dör hellre.

I torsdags släpptes första avsnitt av Zaras nya podd ”Sanningens mammor” som hon har med sin bästa vän Olivia Gateau, 19. I avsnittet gör Zara klart för lyssnarna att Ludwig är helt ute ur hennes liv:

– Om ingen har förstått så alltså är jag ju RÅSINGEL som aldrig förr, och det här vill jag att ni ska lägga på minnet. För ni vet hur man halkar tillbaka till dåliga relationer och att man har det som en vana. En dålig jävla vana är vad det är. Men nu känner jag verkligen att det är slut.

Zara fortsätter:

– Alltså låt han ligga och gråta, det vet jag att han gör. Jag kommer bara säga för sakens skull att jag har inte gråtit en enda tår. Jag tänker inte slösa salterna i min kropp på någon liten pojkvask… Jag har sårat honom så djupt , precis som han sårade mig. Och då är det väldigt svårt att gå tillbaka till varandra och det gjorde jag ju medvetet.

Bilden på Zara och Ludwig är från 2013.
Zara och Ludwig var ett par under flera års tid. Bilden är tagen 2013.

Frågan är nu vad det är som Zaras ex Ludwig har gjort för att såra henne. Och om det kan vara så att Rebecca eller Fiona har något att göra med saken?

Av: Jonna Friberg Wennerberg

Foto: Instagram, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons