LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Plura Jonsson om relationen till Benjamin Ingrosso efter Så mycket bättre

07 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Plura Jonsson & Benjamin Ingrosso Så mycket bättre
I Så mycket bättre är Benjamin Ingrosso väldigt angelägen att bli vän med Plura Jonsson.
I Gry Forsell med vänner berättar Plura nu hur relationen till Benjamin blev efter programmet.
Annons
Här är artisterna i Så mycket bättre 2020Brand logo
Här är artisterna i Så mycket bättre 2020

Årets säsong av succéprogrammet Så mycket bättre är igång och än så länge har tittarna fått se häpnadsväckande tolkningar av artister som Tommy Körberg, Silvana Imam, Lisa Nilsson, Ana Diaz och Benjamin Ingrosso. Men någon annan som också varit med och underhållit tittarna under de tre senaste avsnitten är ingen mindre än Eldkvarn-legenden Plura Jonsson.

Det är andra gången han är med i programmet, och i Gry Forsell med vänner berättar han om tiden på Gotland och hur den här gången skiljde sig från den första.

– Jag var ju med för elva år sen första gången. Då var det lite mer oordnat. Då kunde vi sluta två eller tre på natten ibland och sen upp vid sju eller något för att vi skulle åka och göra något, berättar han innan han fortsätter:

– Nu slutar det vid ett i alla fall och sen var det uppstigning vid åtta. Och då hoppades jag på att få äta frukost ifred.

Annons

Plura om relationen till Benjamin Ingrosso

Att Plura är lite av en legend är det ingen som har missat och någon som verkligen ser upp till artisten är den yngre sångaren Benjamin. I andra avsnittet av Så mycket bättre står de och lagar pasta tillsammans och Benjamin drömmer sig bort till en sommar med Plura.

– Jag vill ju in i den här lite äldre generationsligan. Jag ser ju liksom hur jag och Plura ses på stan, tar en kaffe, käkar fläsk med löksås och kanske tar en gino dessert. Nej, det blir en bra sommar det här, säger han.

Plura däremot är lite mer svårflirtad och säger med glimten i ögat att Benjamin är väldigt hetsig av sig, men att det är bra att det finns någon som pratar mycket. I Gry Forsell med vänner berättar han hur relationen till Dance you off-sångaren blev efter programmet.

– Nej men vi har stött på varandra någon gång efter programmet och nu gör han väl något matprogram?, säger han innan han fortsätter:

– Han älskar ju mat så vi gjorde ju pasta tillsammans. Den blev skitgod.

Det var tidigare i höst som det blev känt att Benjamin får ett eget matprogram, och när Plura får frågan om han kommer gästa programmet ger han ett kryptiskt svar.

– Ja kanske, säger han lite mystiskt.

FOTO: TV4

Annons