Doktor Mikaels svar efter Benjamin Ingrossos ord om Lotta Engberg

Mikael Sandström & Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso har sagt att Lotta Engberg kan vara ”väldigt snuskig”.
Nu svarar Mikael Sandström på artistens uttalande.

I Martin Björks intervjuprogram Intimt med Björk bjuder han in svenska kändisar för att ställa de frågor andra intervjuare inte alltid vågar ställa. I de senaste avsnitten ser vi kändisar som Magdalena Graaf och reality-stjärnan Josie Capllonch ta plats i programledarans bil där alla intervjuer genomförs, och under veckan som var var det ingen annan än tv-doktorn Mikael Sandström som fick äran att gästa programmet.

Under avsnittet pratar de om allt ifrån Mikales väl omtalade solande till hans latinska kunskaper, men det är när de kommer in på Mikaels nya flickvän Lotta Engberg som det kommer fram något väldigt oväntat.

Mikael Sandström om relationen till Lotta Engberg

Det var under våren som Mikael och Lotta på Liseberg-programledaren började visa intresse för varandra. Det var efter att Lotta under en intervju hade nämnt att hon hade kunnat tänka sig dejta Soldoktorn som det tog fart.

Men då det var mitt under coronapandemin som de började prata med varandra tog det ett tag innan de kunde ses i verkligheten, och fram tills dess fick de nöja sig med teknologin.

– Vi pratades väl vid i ett par månader. Det var ju exakt vid coronatider så vi sågs ju inte någonting under de första tre månaderna överhuvudtaget, berättar Mikael.

Han berättar att de pratades vid en hel del över Facetime men att de äntligen kunde ta tag i saken och ses i verkligheten i början av sommaren. Och precis som väntat sa det klick även då, och bara några veckor senare kunde de stolt presentera varandra som pojkvän och flickvän.

– Vi måste väl ändå säga att vi blev tillsammans någon gång i juli. Vi gjorde ingen grej om det, men vi har förhållit oss som det sen dess, säger Mikael.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Benjamin Ingrossos ord om Lotta Engberg

Efter att de pratat om Mikales kärleksrelation till Lotta berättar Martin plötsligt att han precis innan intervjun hade stött på sångaren Benjamin Ingrosso och han hade sagt något om Lotta som fick honom att reagera.

– Jag träffade Benjamin Ingrosso här när jag satt och väntade på dig, och han har ju känt Lotta sen han var åtta år. Och han ba ”men hon är ju en jävligt snuskig jävel". Har du märkt det?, frågar Martin varpå Mikael svarar skrattandes:

– Nej, jag har inte märkt något. Hon är som en ängel.

Han fortsätter.

– Vad vill du att jag ska säga? Jag vet ju inte vad Benjamin har tänkt på eller vad som är snusk för honom. Men jag vet vad som är snusk för mig.

Mikael Sandström får sedan frågan om han är en bra älskare.

– Hur ska man kunna svara på det själv? Men jag är ivrig att lära, svarar han.

LÄS OCKSÅ: Mikael Sandström skjuter upp Doktor Mikael Live – då är det premiär

LÄS OCKSÅ: Mikael Sandströms ilska efter frågorna i Nyhetsmorgon