Parneviks kärlekslycka – romansen med nya flickvännen avslöjad

Phoenix Parnevik, nya flickvännen och Penny Parnevik

Phoenix Parnevik har funnit kärleken på nytt efter uppbrottet från Naia.
Det nya relationen avslöjar nu storasyster Penny Parnevik på Instagram under en middag inför det stundande bröllopet.
0:34

Efter reklamen: Mia Parneviks starka känslor inför dottern Pennys bröllop i sommar

(0:34)

Slå på ljud

Phoenix Parnevik, 21, är yngst i syskonskaran som består av Peg Parnevik, 26, Penny Parnevik, 25, och Phillippa Parnevik, 23. De alla barnen blev välkända ansikten för svenska folket då de medverkade i familjens egna tv-serie Familjen Parnevik tillsammans med föräldrarna Mia Parnevik, 54, och Jesper Parnevik, 57.

Penny avslöjar Phoenix stora kärlekslycka

Kärleken sprudlar just nu i familjen då det vankas bröllop inom bara ett par dagar. Det är Penny och fästmannen Douglas Murray, 42, som ska säga ja till varandra och förberedelserna är i full gång. På papper är paret redan gifta, något som Hänt avslöjade i början på 2021 men det är inte förrän nu det väntas bröllop med vänner och familj på plats.

Penny har tidigare berättat den chockerande nyheten att hon kommer att byta efternamn till Murray och dessutom avslöjat vem som egentligen betalar för bröllopet.

Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

Se klippet här!

Men nu kommer ytterligare ett avslöjande från Penny – nämligen lillebrodern Phoenix stora kärlekslycka. Det är under en middag i samband med bröllopet som hela familjen plötsligt syns samlade. Penny har delat med sig av flertal bilder från det festliga evenemanget och bland annat en bild där Phoenix syns kyssa en tjej.

Phoenix och Amanda kysser varandra

Flickvännen Amandas ord om relationen med Phoenix

Det visar sig vara så att Phoenix har funnit kärleken igen och den lyckligt lottade är Amanda Gerle, 22. Redan i februari skrev Amanda om kärleken för Parneviks-sonen på sin Instagram, detta i samband med hans födelsedag.

”Jag är så glad för att jag har den finaste killen i livet. Tack för att du sätter stora leenden på mina läppar varje dag. Grattis älskling”.

Phoenix var tidigare tillsammans med ex-flickvännen Naia men efter fem år tillsammans bekräftade Peg i podcasten Pillowtalk med Peg och Penny år 2020 att paret hade gjort slut.

Hänt har sökt Phoenix och Amanda för en kommentar.

Foto: TT

SENASTE NYTT!