Därför uttalar sig inte Phillipe Cohen om Bianca Ingrossos abort

Phillipe Cohen och Bianca

I Wahlgrens värld berättar Bianca Ingrosso att hon i våras valde att genomgå en abort då hon och pojkvännen hade belade meningar om att behålla barnet.
Nu förklarar Kanal 5 varför Phillipe Cohen inte uttalar sig om beslutet i de känslostarka avsnitten.
Slå på ljud

Entreprenören Bianca Ingrosso, 25, har haft det rejält tufft de senaste månaderna. I våras började hon hinta om att hon inte alls mår bra och började isolera sig allt mer från både sin familj och sina vänner.

Bianca berättade öppet om att livet inte var på topp, men den exakta anledningen till detta ville hon då inte dela med sig av. Istället hänvisade hon till den kommande säsongen av Wahlgrens värld, som just nu är igång på Kanal 5 och Dplay.

– Jag vet att pratar så öppet och ärligt om det i Wahlgrens värld, och då får det vara där, sa influencern i en intervju med Hänt i somras.

Bianca Ingrosso om tuffa aborten

Förra veckan fick allt sin förklaring. I ett nytt avsnitt av familjens realityserie förklarade Bianca Ingrosso att hon är gravid och har tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, 26, bestämt sig för att göra en abort.

– Phillipe vill inte. Och jag har inte velat berätta det för jag har inte bestämt mig. Och då ville jag inte berätta för jag vill inte att första ska... och han vill verkligen inte nu, säger hon till mamma Pernilla Wahlgren, 52, i avsnittet.

Det är tydligt att Bianca är rejält kluven inför beslutet då hon känner sig redo för att bilda familj.

”Var verkligen inget självklart val”

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld har det blivit dags för Bianca att genomföra den tuffa aborten. Men tårar rinnandes ner för ögonen berättar hon om sina känslor.

LÄS MER: Så träffades Alice Stenlöf och Jireel

– Det var verkligen inget självklart val utan jag velade tusen gånger om dagen i flera gånger dagar, säger Bianca.

Efter att ha tvekat ett tag är det till slut gjort och den psykiskt påfrestande erfarenheten får Bianca att komma till en insikt om sin relation med Phillipe.

– Så jag har ju ställt ett ultimatum till honom att jag ska vara gravid om ett år om det är han och jag. Jag ska vara en ung mamma.

Sanningen om Phillipe Cohens tystnad

Phillipe Cohens namn kommer på tal flera gånger i avsnitten och han syns även i bild vid ett par tillfällen. Men vad tittarna inte får ta del av är hans syn på saken.

I ett meddelande till Hänt berättar Mathilde Albinsson, pressansvarig för Wahlgrens värld, hur diskussionerna gick inför inspelningen av dessa känslosamma avsnitt.

”I Wahlgrens värld får tittarna följa Bianca och Pernillas vardag i både med- och motgångar. De väljer själva vad de vill dela med sig av samt hur mycket. Personer i deras omgivning har gett sitt samtycke till att vara med i serien, men det är Bianca och Pernilla som vi primärt följer”, skriver hon.

Pojkvännen har heller inte uttalat sig om flickvännens abort i sociala medier.

Hänt har utan framgång sökt Phillipe Cohen för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos nya återförening med Phillipe Cohen

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos ultimatum till pojkvännen – efter tuffa aborten

FOTO: Youtube, Dplay

SENASTE NYTT!