TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Phillipe Cohens möte med mystiska kvinnan – efter uppbrottet från Bianca

30 aug, 2022 
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Vem är den mystiska kvinnan som Phillipe Cohen varit hemma hos efter uppbrottet från Bianca Ingrosso?
Här är allt vi vet!
Annons
Benjamin Ingrosso om sommaren med Freja Winther: ”Bästa i mitt liv”Brand logo
Benjamin Ingrosso om sommaren med Freja Winther: ”Bästa i mitt liv”

Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, har gjort slut. Och kanske är detta slutet på riktigt då Bianca har uttryckt att hon denna gång mår bättre än någonsin efter uppbrottet.

”Fina ni som frågar. Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte har varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, skrev Bianca på Instagram förra veckan efter att ha fått frågor om sitt mående.

Bianca Ingrossos lycka över singellivet

Det tidigare paret har däremot gått tillbaka till varandra flertal gånger under de senaste åren men av Biancas senaste uttalanden att döma stormtrivs hon nu som singel. Bland annat har Bianca haft en festkväll med tidigare flirten Oliver Strige.

Annons

– Bibbi är singel, alltså så jävla roligt. Och jag har typ aldrig mått så här bra, det är helt fucking otroligt! Jag ska på fest snart, jag har absolut varit på fest varje dag, inte för att dricka och så utan för att jag måste dansa varje dag. Jag startar liksom varje morgon här med musik och dansar, livet är på fucking topp!, sa Bianca då.

Hon är den hemliga kvinnan Phillipe varit hemma hos

Någon som däremot inte gjort något uttalande om uppbrottet är Phillipe. Han har istället fortsatt att uppdatera sina sociala medier som om ingenting har hänt. Där ligger nämligen det stora fokuset på mat och den egna restaurangen Ted.

Men nu har Phillipe gjort en uppdatering som skiljer sig ifrån tallrikar fulla med mat. Han har nämligen haft kvinnligt sällskap – eller rättare sagt så har hunden Ted haft det. På Instagram story har Phillipe nämligen delat en bild som en kvinna publicerat där Phillipes hund Ted syns sitta mitt emot en katt, och på bilden står det texten "Love is in the air". Men vem är det egentligen som Phillipe och Ted har varit hemma hos?

Enligt Nyheter24 visar sig kvinnan som publicerat inlägget vara Teds hundvakt. Så mer spännande än så verkar det inte bli just nu – i alla fall inte för Phillipe. Ted däremot ser väldigt förtjust ut i sin nya katt-kamrat.

Phillips Instagram-story
Kan Ted ha funnit kärleken? Foto: Instagram

FOTO: TT

Annons