TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Vännen avslöjar: Det hände mellan Bianca Ingrosso och Oliver Strige

22 aug, 2022 
Bianca Ingrosso och Oliver Strige
Bianca Ingrosso och den tidigare flirten Oliver Strige syntes tillsammans på festivalen Way out west.
Nu avslöjar Biancas kompis vad som egentligen hände under den vilda festhelgen i Göteborg.
– Biancas ragg, säger Rosanna Charles i podcasten Två meter dumheter.
Annons
Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”Brand logo
Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”

Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28 har gjort slut. Efter flera år av upp-och nedgångar har det forna paret alltså gått skilda vägar ännu en gång.

Det var i podcasten Två meter dumheter som Biancas nya relationsstatus som singel avslöjades. Sedan bekräftade Bianca själv att relationen var över efter att ha fått frågor på Instagram.

Bianca Ingrossos vilda festkväll med tidigare flörten

Bianca har även kommenterat uppbrottet och förklarat att hon mår bra. Det visar sig till och med att entreprenören mår bättre än på länge.

”Fina ni som frågar. Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte har varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, skrev Bianca på Instagram förra veckan efter att ha fått frågor om sitt mående.

Annons

I Biancas sociala medier-kanaler får följarna hänga med i både jobb och privatliv. Nyligen befann hon sig i Göteborg för att gå på musikfestivalen Way out west, tillsammans med flertal av sina vänner.

Det delas uppdateringar hej vilt och vad många följare la märke till var att Bianca tillbringade helgen med den tidigare Paradise hotel-deltagren Oliver Strige. Duon har nämligen haft en flirt för ett par år sedan, avslöjade Bianca förra året.

– Oliver, jag minns inte honom, men han minns inte heller. Alltså vi vet faktiskt inte om vi hade sex, varken han eller jag minns ifall vi hade det. Vi hade inga kläder på oss när vi vaknade då, så båda bara: ”hade vi sex, eller nej det vet jag inte eller?”, berättade Bianca då.

Nu avslöjar vännerna vad som hände under Way out west

Under festivalhelgen syntes Oliver och Bianca festa tillsammans vilket snabbt väckte frågor bland Biancas följare som undrade om duon återupptagit sin fling. Så vad hände egentligen under festivalhelgen? Jo, det avslöjar nu Biancas kompisar.

Annons

I podcasten Två meter dumheter diskuterar Emilio Araya och Rosanna Charles förra helgens bravader. De väljer även att besvara en fråga som inkommit, nämligen om Alice Stenlöf, 26, eller Bianca låg med Oliver Strige under Way out west-helgen.

– Nej, snälla, säger Rosanna.

Däremot låter det som att någon fångat Biancas intresse då hon enligt Rosanna haft ett ragg.

– Ni festade på väldigt hårt och det var lite olika killar. Både Alice och Biancas ragg, säger Rosanna till Emilio när hon pratar om hur kvällen fortsatte efter att hon själv gått och lagt sig.

FOTO: TV4, Instagram

Annons