TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Phillipes agerande efter uppbrottet från Bianca Ingrosso – bilderna visar

18 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Bianca och Phillipe
Nyligen kom nyheten att Bianca Ingrosso och Philipe Cohen inte längre är ett par. Nu visar nya bilder hur Philipe väljer att agera efter uppbrottet. Se här!
Annons
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe CohenBrand logo
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

Det har tidigare under året spekulerats kring att Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, har gått skilda vägar. Ryktena tog bland annat fart när Bianca berättade om sin nya Youtube-video på Instagram och skrev:

”Vill ni höra gossip om singellivet går ni in och tittar på min nya vlogg NU”.

Men även då paret knappt synts tillsammans under sommaren och att paret valde att firade midsommar på olika håll väckte många följare uppmärksamhet. Och nyligen kom nyheten att Bianca och Philipe har gjort slut efter att i många år haft ett av- och på-förhållande.

Det var i podcasten Två meter dumheter, som drivs av Emilio Araya och Rosanna Charles, som det avslöjades att Bianca och Phillipe inte längre är ett par.

– Alltså för er som inte vet, Bianca is single and ready to fucking mingle, säger Emilio i podcasten.

– And horny, horny, svarar Bianca utan att dementera vännen Emilios avslöjande.

Biancas ord om lycka efter uppbrottet med Philipe

Efter att poddavsnittet släppts har Bianca en frågestund på sin Instagram där hon får frågan av en följare om hon är singel, varpå Bianca svarar:

Annons

”JA”.

Under frågestunden får hon även frågan om hur hon mår nu efter uppbrottet från Philipe och på sin Instagram väljer Bianca att berätta att hon nu är lyckligare än någonsin.

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte har varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, skriver Bianca på Instagram och fortsätter sedan:

”Jag njuter verkligen av allting just nu. Så jag ser mest fram emot att få leva och vara lycklig”.

Bilderna efter uppbrottet – visar Philipes agerande

Bianca verkar nu ha gått vidare efter uppbrottet och säger att livet leker och att hon är lycklig, men från Philipes håll är det knäpptyst.

På Philipes Instagram delar han nu bilder efter att nyheten om att paret har gjort slut.

Han repostar bilder på sin Instagram på mat från sin restaurang och verkar jobba på som vanligt. Philipe har alltså ännu inte valt att kommenterat uppbrottet från ex-flickvännen Bianca, utan väljer att dela jobbbilder.

Hänt har sökt Bianca Ingrosso och Philipe Cohen för en kommentar utan gensvar.

FOTO: Björn Lindahl/Aftonbladet, YOUTUBE

Annons