LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Phillipe Cohen ryter ifrån mot påhoppet – nu tar han bladet från munnen

08 sep, 2022 
André Färnsveden
Phillipe Cohen
För några veckor sedan avslöjade Bianca Ingrosso att relationen med Phillipe Cohen var slut.
Nu tar han bladet från munnen och ryter ifrån efter påhoppet.
Läs här!
Annons
Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexlivBrand logo
Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexliv

Hela sommaren gick ryktet om att Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, hade gjort slut. Paret som var tillsammans i över tio år hade varken firat midsommar med varandra eller synts ihop. Bianca åkte även utomlands med sina vänner och deras partners utan Phillipe.

Några veckor senare avslöjade influencern att förhållandet hade tagit slut. I en video på Youtube berättade hon om sitt nya liv som singel och om hur det innehöll mycket festande men framförallt dansande!

Biancas erkännande om uppbrottet: ”Jag lämnade”

Och i en senare video berättade Bianca även om att hon har upptäckt nya relationer sedan uppbrottet från Phillipe. Bland annat med vännen Donia Hosseini, 22, som nyligen kommit in i hennes liv.

Annons

– Jag kanske ska träna med Donia. Donia är en nyfunnen kärlek i mitt liv.

Bianca kom även in på uppbrottet från Phillipe i samma video.

– Här är också en sak jag brukar prata om när man går igenom ett break up, man är så himla heartbroken (hjärtekrossad) över att man förlorar en relation, säger Bianca och fortsätter:

– Egentligen är en relation bara en person, en person finns det hur många miljoner av, det är bara en person som försvinner och du får så många nya relationer, så många nya relationer när en annan försvinner, man är mer öppen för det, man är mer tillgänglig, liksom mottaglig för att ta in andra energier.

Phillipe Cohen ryter ifrån efter påhoppet

Det tog lång tid innan Phillipe kunde öppna sin restaurang, men i maj förra året kunde han äntligen slå upp portarna till Restaurang Ted.

Annons

”Det har tagit lite längre tid än vad vi hade tänkt, men på söndag släpper vi äntligen bokningarna för vår restaurang Ted!”, skrev han på Instagram då.

Men alla har inte inte ställt sig positiva till restaurangen, Phillipe har nämligen fått kommentarer om att han ska ha betet sig nonchalant på restaurangen.

Nyligen delade Phillipe en bild på Instagram där han glatt berättade att det redan har gått en månad sen han öppnade upp ännu en restaurang Pasta Posto, och refererar till sina kollegor som ”gänget på golvet”, något som verkade irritera en av följarna.

Jag är redan så jävla stolt över vad alla inblandade bakom detta koncept har åstadkommit hittills. Gänget på golvet, köket, disken, inredare, grafiker, leverantörer, partners och sist men inte minst NI gäster!”, skriver Phillipe på Instagram.

Trött på att en skriver om medmänniskor ”på golvet”, svarar en följare då.

Då ryter Phillipe ifrån och förklarar att det är så man säger till servitörer och servitriser inom restaurangbranschen.

På golvet” innebär servis inom restaurang. Det vill säga servitriser/servitörer. Serverar är något jag själv gör ett par gånger i veckan så absolut inget negativt laddat

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Annons