Phillipe Cohen om framtiden med flickvännen Bianca Ingrosso

PHILLIPE COHEN, BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par i drygt sju år, med vissa uppehåll och pauser då och då. Men nu verkar kärleken starkare än någonsin mellan paret och nu berättar Phillipe hur han ser på framtiden tillsammans!
Bianca Ingrossos chock efter bilden på Christian Bauer – “Sinnessjukt”
Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges största influencers, tv-profiler och entreprenörer. De senaste åren har karriären gått som på räls för henne och hennes egna sminkmärke Caia går bättre än någonsin.

I höstas visade Bianca upp det nya kontoret som ligger mitt i centrala Stockholm och har en yta på 700 kvadratmeter. I samma veva kunde hon även avslöja en annan rolig sak – i sommar flyttar hon och Phillipe Cohen, 27, in i en ny lägenhet på 300 kvadratmeter!

Bianca har valt att vänta med att dela med sig av detaljer kring det nya boendet. Men lägenheten ska ha stora fönster med mycket ljusinsläpp och ligger bara ett stenkast ifrån hennes nuvarande lägenhet på Östermalm, i Stockholm.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kärlekssagan mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Bianca och Phillipe har varit ett par i drygt sju år och under den här tiden har de även hunnit göra slut sju gånger. Men trots allt hittar Bianca och Phillipe tillbaka till varandra gång på gång.

I Wahlgrens värld har tittarna kunnat följa deras kärlekssaga genom alla år. Från att de hade distansförhållande när Phillipe pluggade i Storbritannien till att de nu bor tillsammans i Biancas lägenhet. I den senaste säsongen av Wahlgrens värld så började det med en hjärtekrossad Bianca då hon och Phillipe hade gjort slut.

Men kort därefter fick vi se mycket gladare miner för Bianca och Phillipe var återigen ett par!

Sedan dess har kärleken sprudlat mellan paret och sambolivet verkar funka utmärkt. I sommar flyttar paret in i sin första gemensamma lägenhet, även om det var Bianca som köpte den. Hon har däremot berättat att Phillipe också kommer äga den så småningom.

”Jag köpte den själv men efter att vi snackat ihop oss så kommer han också äga den snart”, förklarade Bianca i en frågestund på Instagram.

Därför gjorde Filip slut under Let's dance – avslöjar lögnen

Phillipes starka ord om framtiden med Bianca

Under december månad händer det mycket i familjen Wahlgren/Ingrosso. Förutom jul- och nyårsfirande så är det många födelsedagar som ska firas. Pernilla Wahlgren, 54, fyller år på julafton, Christina Schollin, 84, fyller år på annandagen och Bianca och Oliver Ingrosso, 32, fyller år den 30:e december!

Detta är självklart något som ska firas och på sociala medier hyllar familjemedlemmarna varandra i allra högsta grad. Bland annat har pappa Emilio Ingrosso, 55, öppnat upp rejält och skrivit riktiga hyllningar till både Bianca och Oliver.

Men självklart vill ju även Phillipe hylla sin kära flickvän och tillsammans med ett bildspel på Bianca väljer han att gratulera henne på födelsedagen.

”Grattis på födelsedagen älskling!”, skriver Phillipe och avslöjar samtidigt hur han ser på framtiden ihop med Bianca:

”Så stolt över allt du åstadkommit i år och taggad på att få spendera fler med dig - Du är bäst”.

LÄS OCKSÅ: Upptäckten i Gynnings nya bild på dottern Vilda – följarna i chock

LÄS OCKSÅ: Följarna i chock efter nya bilden på Aviciis ex Tereza

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!