Följarnas chock efter Carolina Gynnings nya bild på dottern Vilda

CAROLINA GYNNING, VIKTOR PHILIPSON

Carolina Gynning och Viktor Philipson blev föräldrar till dottern Vilda i somras. Nu har Vilda hunnit bli sex månader gammal och följarna förstår ingenting. Dessutom har de gjort en upptäckt.
”Mini Viktor”, skriver en person.
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julafton
Slå på ljud

Carolina Gynning, 43, och Viktor Philipson, 35, har dottern Vilda tillsammans. Carolina har även döttrarna Adele, 7, och Alicia, 9, från ett tidigare förhållande med Alexander Lydecker.

Det var i juni, i somras, som Carolina och Viktor äntligen kunde välkomna sin lilla dotter till världen och två dagar efter förlossningen delade de med sig av den glada nyheten.

”Mitt hjärta exploderar av kärlek. Välkommen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning. Vi mår bra och vi är lyckligast i världen. Älskar dig Viktor Philipson. We did it 21-06-23.”, skrev Carolina på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carolina Gynnings kamp med Viktor Philipson

Men vägen till att bli gravida var inte helt lätt för paret. I intervjuer har Carolina varit öppen med att hon och Viktor tidigt visste att de ville skaffa barn. Men efter en tid av försök och inga plus på stickan så blev det definitivt något som tärde på förhållandet.

Förra sommaren tog Carolina och Viktor en paus från varandra efter att ha varit tillsammans i lite mer än ett år. Carolina har senare berättat att pausen berodde till viss del på frustrationen med alla försök om att bli gravida.

Men plötsligt händer det och förra hösten meddelade paret att de hade hittat tillbaka till varandra igen. Kort därefter kom även den otroligt glada nyheten att Carolina även var gravid och lyckan var total! Och det kunde nog inte ha kommit lägligare – Carolinas vän och poddkollega Carina Berg, 44, var nämligen också gravid och de två vännerna skulle alltså få jämnåriga döttrar.

Följarnas chock efter nya bilden på dottern Vilda

Det var i podden Gynning & Berg – hittar sig själva som de kunde avslöja att båda väntade på en varsin liten dotter. För att göra avslöjandet ännu mer spännande hade duon fixat tårtor där färgen på fyllningen skulle avslöja huruvida det är en flicka eller en pojke.

– Det är en tjej. Fattar du att vi ska få varsin tjej. Gynning och Berg. Det är så skönt nu, när vi kommer känna oss för gamla för podden, då tar de här över, sa Carolina i podden.

– Jag älskar våra flickor, det är 15 veckor mellan våra flickor, sa Carina.

Och sedan dess har mycket hänt! Idag har Carolinas dotter Vilda redan hunnit bli sex månader gammal och hennes följare fattar ingenting när det kommer till hur fort tiden gått.

”Åh e hon redan 6 mån? Så fort tiden går. Men vilken liten goding hon är”, skriver en person.

”Så stor redan och så söt! Hade satt en ljus rosett isf för den mörka på er lilla sötnos!!”, skriver en annan.

Men det finns en detalj i Vildas utseende som följarna nu tycker är uppenbar. De tycker nämligen att hon är en kopia av sin pappa Viktor.

”Hon är så lik sin pappa”, skriver en.

”Sötis mini Viktor”, skriver en annan.

”Lik sin pappa”, konstaterar en tredje.

Vad tycker du? Är Vilda lik sin pappa?

VIKTOR PHILIPSON, CAROLINA GYNNING

Pappa Viktor och mamma Carolina.

Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Malin Stenbäcks stora glädjebesked om Bachelor och Bachelorette 2022

LÄS OCKSÅ: Marika ryter ifrån rejält efter händelsen i tv: ”Katastrof”

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN