Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso flyttar isär efter följarnas frågor

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso

Foto: Youtube/TT

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens relation har väckt många frågor hos följarna den senaste tiden.
Nu har Phillipe tagit ett stort livsbeslut och flyttar ifrån lägenheten och Bianca.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso har en turbulent kärlekshistoria i bagaget som kantats av flera uppbrott. I Wahlgrens värld har tittarna fått se en hjärtekrossad Bianca efter att relationen avslutats, för att sedan se en allt lyckligare tjej när turturduvorna hittat tillbaka. På senaste tiden har det däremot varit oklart huruvida Bianca och Phillipes relation egentligen ser ut, har de gjort slut eller är de tillsammans?

Efter en resa till Palma i somras berättade Bianca att relationen var svajig men att hon hoppades att paret skulle lösa det. Sedan dess har de dock inte synts tillsammans, även om ingen av dem heller bekräftat att de skulle tagit slut.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jul och nyårshelgen tillbringade de på varsitt håll och trots att följarna ställt en hel del frågor gällande relationen så har Bianca valt att lämna dessa obesvarade.

Phillipe Cohens drastiska drag – flyttar ifrån Bianca

I början av 2019 flyttade Bianca Ingrosso in i sin nya lägenhet på Östermalm, som låg ute för utgångspriset 9 950 000 kronor. Den nya lyan råkade ligga på precis samma ställe där Phillipe bor. De var dock inte tillsammans när Bianca köpte sitt nya hem och influencern uttalade sig flertal gånger om situationen kring att bo så nära sitt ex.

Som tur var hittade Bianca och Phillipe tillbaka till varandra strax därefter och kunde istället se det positiva med att bo så pass nära. Paret kom till och med att flytta ihop och Phillipe lånade ut sin lägenhet under en period.

LÄS MER: Bianca Ingrossos erkännande om krisen i privatlivet – efter följarnas frågor om Phillipe

Men nu avslöjar Phillipe Cohen en stor nyhet – han ska nämligen sälja sin lägenhet och flytta därifrån. Det är mäklaren Roni Mleczkovicz som publicerat ett filmklipp på lägenheten, som han nu ansvarar för att sälja.

Till klippet förklarar han att det är Phillipes Östermalms-lägenhet som nu läggs ut till försäljning. I klippet medverkar dessutom Phillipe själv och berättar vad han anser är det bästa med lägenheten.

– Framför allt att det är så jäkla centralt, man har i princip gångavstånd till allting. Men också övre delen av Östermalm som är i regel mycket lugnare än vad det är runt Stureplan exempelvis.

En sak är säker, Bianca och Phillipe kommer alltså inte att vara grannar längre, men anledningen till flytten är oklar. Kanske har Phillipe bestämt sig för att flytta tillbaka till Göteborg eller så är han helt enkelt bara på jakt efter en bostad på annan adress.

Hänt har utan framgång sökt Phillipe Cohen.

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöfs mörkande om uppbrottet med Philip Wong – nya detaljen

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren om 13-årige sonen Theos allvarliga olycka

SENASTE NYTT!