TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Petter Stordalen visar upp okända sonen Jakob – så ser han ut idag

13 maj, 2022 
Petter Stordalen har länge levt ett liv i offentligheten.
Hans barn däremot lever lite mer i det dolda.
Nu visar han upp den okända sonen.
Annons
Petter Stordalen om framtiden med flickvännen MärtaBrand logo
Petter Stordalen om framtiden med flickvännen Märta

Den norska investeraren och hotellmagnaten Petter Stordalen, 59, är mycket omtalad i media och syns ofta i det offentliga rummet. Bland annat med sin svenska flickvän Märta Elander Wistén, 32.

Under hösten 2019 kom nyheten att Petter och hans före detta fru Gunhild Stordalen, 43, valt att gå skilda vägar – efter nästan 15 år tillsammans.

Dessförinnan var han gift med Ingrid Stordalen i så mycket som 17 år. Ingrid och Petter fick tillsammans tre barn – Emilie Stordalen, Henrik Anker Stordalen och Jakob Anker Stordalen.

Vad gör Petters barn?

I början av 2018 skrev Petter över nästan hela sitt hotellimperium på sina tre barn – till ett värde av hela 25 miljarder kronor. Han valde själv att bara behålla 0.01 % av bolaget, Nordic Choice Hotels.

Annons

Det är nu dottern Emelie som har det yttersta ansvaret i bolaget. Något som just nu inte är det lättaste när omsättningen under pandemin drastiskt sjönk.

Båda hans söner har ägnat sig åt studier och nu tagit examen. Den yngsta sonen Jakob studerade i USA och pendlar fortfarande mellan Norge och USA.

På det privata planet verkar det inte bara vara Petter som drar sig till svenskar, dottern Emelie är nämligen gift med den svenske låtskrivaren Jens Bredberg. Något hon gärna visar upp på sin Instagram.

Petter Stordalen visar upp okända sonen

De två sönerna lever lite mer i det dolda. Men det man kan se på sociala medier är att sönerna tillsammans med sin pappa delar intresset med träning och välmående.

Sanningen är den att Petter redan som 24-åring ställde upp i det världskända loppet Ironman – något av det tuffaste man kan utsätta sig för.

På Petters egna Instagram syns barnen väldigt sparsamt. I helgen däremot publicerade han en bild på sin yngsta son Jakob som fyllde 25 år.

Kära Jakob, jag är mest imponerad över dig som människa. Du är omtänksam, snäll, klok och du finns alltid för de runt omkring dig. Jag ser fram emot vår gemensamma framtid och som på bilden kommer jag alltid att vara här för dig.” skriver han under bilden på Instagram.

FOTO: Bjørn Sigurdsøn/Johan Jeppsson/TT

Annons