Petter Stordalens lycka med Märta – nu väller gratulationerna in

Petter Stordalen

Petter Stordalen och hans svenska flickvän Märta Elander Wistén har varit ett par i drygt två år.
Nu visar hotellmagnaten upp deras stora lycka – och gratulationerna väller in i kommentarsfältet!
0:32

Efter reklamen: Petter Stordalen om framtiden med flickvännen Märta

(0:32)

Den norske hotellmagnaten Petter Stordalen, 59, och den svenska före detta elitryttaren Märta Elander Wistén, 32, har varit ett par i lite mer än två år. Under den här tiden har mycket hunnit hända och paret har bland annat fått två nya familjemedlemmar – hundarna Tage och Inez.

Det var under hösten 2019 som Petter separerade från sin ex-fru fru Gunhild Stordalen, 43 – efter 14 år tillsammans och nio år som gifta.

– Det känns konstigt att lämna information om något så privat, men för att undvika rykten och spekulationer väljer vi att vara öppen om att vi från mitten av november kommer att flytta isär, sa paret i ett gemensamt uttalande då.

Därför är Jesper Parnevik oigenkännlig – nu avslöjar han

Petter Stordalens flytt med 27 år yngre flickvännen Märta

Petter och Märta bor i både Stockholm och Oslo och har tidigare berättat för Aftonbladet att de har gått och blivit sambor!

– Vi är sambor både i Stockholm och i Oslo. Det känns fantastiskt och funkar väldigt bra, säger Petter till tidningen och fortsätter:

– Jag har fått lära mig om inredning av Märta. Hon har verkligen talang för inredning och kan se vad som blir bra. Jag har ingen talang alls för det.

Paret berättade även om hur lyckliga de är ihop.

– Jag är världens lyckligaste man. Märta har också varit så viktig för mig under pandemin. När vi var i lockdown i Norge var hon en fantastisk ljuspunkt i tillvaron, säger Petter Stordalen.

Lina Hedlunds nya bröllopsbesked med Nassim: "Kommer att ske..."

Se klippet här!

Nu visar han upp stora lyckan – gratulationerna strömmar in

På Instagram visar Petter nu upp lyckan med flickvännen. I måndags var nämligen ingen vanlig dag utan Märtas födelsedag och det firade Petter med att lägga upp en gullig bild på dem två ihop med texten:

”Idag har Märta födelsedag, på denna måndag! Det bästa corona gav mig var dig. Grattis på födelsedagen min käraste”.

I kommentarsfältet väller gratulationerna in.

”Grattis på födelsedagen!”, hälsar en person.

Wow så fin bild”, hälsar en annan.

Även ex-frun Gunhild Stordalen grattar Märta på födelsedagen i kommentarerna. Stort grattis i efterskott önskar vi på Hänt!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jessica Gow/TT

SENASTE NYTT!