Därför är Jesper Parnevik oigenkännlig – nu avslöjar han förvandlingen

Jesper Parnevik

Nyligen var Jesper Parneviks hustru Mia Parnevik med i Let's dance – men trots detta var det Jesper själv som stal showen med sitt helt nya utseende!
Nu berättar han orsaken bakom förvandlingen.
Mia Parneviks tårar efter avslöjandet om familjen: ”Ville inte leva”
0:49

Efter reklamen: Mia Parneviks tårar efter avslöjandet om familjen: ”Ville inte leva”

(0:49)

Slå på ljud

Jesper Parnevik har en lång karriär som golfproffs i USA. Han har vunnit tävlingar på amerikanska PGA Tour och har varit gift med Mia Parnevik i snart 30 år. Tillsammans har de barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix Parnevik och bor i USA ihop.

Under alla år har Jesper haft rakat hår – tills han dök upp på Let's dance 2022 när Mia medverkade. Han hade då långt hår och mustasch.

Nu förklarar han orsaken bakom förvandlingen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jesper och Mias nya hus i Florida: ”Vänner som bor där”

Makarna har varit öppna med att de letat och letat efter ett nytt hus! Men för ett par månader sedan nåddes vi av nyheten att Mia och Jesper Parnevik äntligen har hittat sitt nya drömhem. Mäklarfirman som har sålt huset heter Echo Fine Properties. Här kan du se alla bilderna på hemmet.

Mia har dessutom berättat för Expressen att hon är nöjd med området de valt. Makarna har nu planer på att renovera huset som är på nästan 200 kvadratmeter.

I huset finns även tre sovrum, tre badrum och ett vardagsrum med högt i tak och trädetaljer.

– Det är ett område som jag har älskat väldigt länge. Det är bara 100-200 meter till havet, vi har goda vänner som bor där. Det är som ett litet surfställe skulle man väl kunna säga, med jättemysiga hus. Och vi ska renovera och göra i ordning så det ska bli skitkul. Det är kul med nya äventyr, säger Mia Parnevik.

Jesper Parnevik om sin utseendeförvandling – orsaken bakom

När Mia Parnevik medverkade i Let's dance tidigare i år valde Jesper att överraska henne i direktsändning. Många chockades då av Jespers utseendeförvandling då han numera har långt krulligt hår och mustasch.

– Det växer kan jag lova, har han tidigare berättat för Expressen följt av:

– Jag har opererat höften och grejer så jag har inte klippt mig sen i augusti. Jag har varit snaggad i över 20 år. Så det bara blev så. Jag tror inte att Mia har sett mig så här och sen fick jag för mig att ha musche för att vara riktigt inkognito när jag kommer hit för att överraska.

Parnevik har alltså låtit håret och mustaschen växa ut och i en video på PGA-tourens Twitter-konto förklarar han sanningen bakom beslutet. Och det visar sig att det rör sig om golf...

– Det startade som ett vad om att jag inte skulle klippa håret förrän jag vann en turnering. Det tråkiga är att jag inte har spelat sedan i september, så det är anledningen, säger Jesper Parnevik.

FOTO: TT / PGA TWITTER

FRÅN FÖRSTASIDAN