Petter Stordalen och flickvännen Märta Elander Wistén har flyttat ihop

MÄRTA ELANDER WISTÉN, PETTER STORDALEN

Petter Stordalen och hans svenska flickvän Märta Elander Wistén har tagit nästa steg i relationen och flyttat ihop.
Nu berättar de mer om det stora beslutet!
– Det känns fantastiskt, säger Petter Stordalen till Aftonbladet.

Den norske hotellmagnaten och miljardären Petter Stordalen, 58, och den svenska före detta elitryttaren Märta Elander Wistén, 31, har varit ett par i drygt två år. Under den här tiden har mycket hunnit hända och paret har bland annat fått två familjemedlemmar – hundarna Tage och Inez.

Det var under hösten 2019 som Petter separerade från sin ex-fru fru Gunhild Stordalen, 42, – efter 14 år tillsammans och nio år som gifta.

– Det känns konstigt att lämna information om något så privat, men för att undvika rykten och spekulationer väljer vi att vara öppen om att vi från mitten av november kommer att flytta isär, sa paret i ett gemensamt uttalande då.

Benjamin utomlands med okänd kvinna – nya bilderna

Så är relationen mellan Petter och Gunhild efter skilsmässan

Sedan dess har både Petter och Gunhild uttalat sig om relationen till varandra och Petter fortsatte vara ett stort stöd till Gunhild i hennes sjukdomskamp. År 2014 drabbades hon nämligen av bindvävssjukdomen systemisk skleros.

Nyligen kom glädjande nyheter om Gunhilds hälsotillstånd. Idag är hon frisk från den kroniska sjukdomen, men hon måste verkligen tänka på sina dagliga rutiner.

Även Gunhild har en bra relation till Petter och hon stöttar honom också. Ex-frun har bland annat uttalat sig om Petters kärlekslycka med Märta.

”Så fina ni är”, skrev Gunhild till en bild på paret nyligen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Petter Stordalen och Märta Elander Wistén blir sambor

Petter och Märta bor i både Stockholm och Oslo och nu berättar de för Aftonbladet att de gått och blivit sambor!

– Vi är sambor både i Stockholm och i Oslo. Det känns fantastiskt och funkar väldigt bra, säger Petter till tidningen och fortsätter:

– Jag har fått lära mig om inredning av Märta. Hon har verkligen talang för inredning och kan se vad som blir bra. Jag har ingen talang alls för det.

Paret berättar även om hur lyckliga de är ihop.

– Jag är världens lyckligaste man. Märta har också varit så viktig för mig under pandemin. När vi var i lockdown i Norge var hon en fantastisk ljuspunkt i tillvaron. Nu har vi förresten också skaffat två hundar, säger Petter Stordalen, och Märta Elander Wistén verkar hålla med:

– Det är så mysigt.

LÄS OCKSÅ: Soraya bryter ihop – efter frågan om sexleksaker

LÄS OCKSÅ: Julia Bergman bryter tystnaden – därför försvann hon

FOTO: Karin Törnblom/TT, Johan Jeppsson/TT

SENASTE NYTT!