LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Petra Medes överraskande uttalande om David Batra: ”Det är det han lever på”

10 jan, 2024 
Petra Mede och David Batra är två av deltagarna i Prime videos Lol: Skrattar bäst som skrattar sist.
Nu dissar Petra sin komikerkollega.
– Har alltid ett konstant missnöjt uttryck, säger hon i Rix morronzoo.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's danceBrand logo
Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's dance

2023 var ett speciellt år för Petra Mede, 53. Hon valde då att lämna över uppdraget som programledare för Let's dance till Kristin Kaspersen, 54. Anledningen till detta är att Petra sedan en lång tid tillbaka haft problem med sin rygg. Bara några månader innan beskedet om Let's dance kom meddelade komikern att hon tvingas skjuta fram sina kommande föreställningar på grund av samma orsak.

Sedan dess har det varit väldigt tyst från Petras håll. Hon har knappt uppdaterat sitt Instagram-konto och har heller inte ställt upp i något tv-program eller på intervjuer. Men nu är hon äntligen tillbaka!

Petra Mede om relationen till David Batra: ”Jag är hård mot honom”

Precis innan årsskiftet meddelade Prime video att Petra Mede är en av deltagarna i säsong två av deras Lol: Skrattar bäst som skrattar sist. Programmet går ut på att deltagarna ska få varandra att skratta och förlorar gör man alltså helt enkelt genom att just skratta.

Annons

Denna säsong får Petra sällskap av bland andra David Batra, Henrik Dorsin och Anis Don Demina. Och det är av denna anledning som Petra nu har gästat radioprogrammet Rix morronzoo. I inslaget berättar hon om inspelningen av Lol: Skrattar bäst som skrattar sist – och hon passar även på att dissa sin komikerkollega David Batra.

– Vem är svårast att få att skratta?, frågar Laila Bagge.

– Jag tror att det är Johan Ulvesson, han är typ omöjlig. Och sen David Batra också. Men David Batra har också alltid ett konstant missnöjt uttryck i sitt ansikte och det är det han lever på, och axlarna uppdragna så högt som möjligt, och då ser han alltid lite sur ut liksom, svarar hon.

När de senare under intervjun frågar Petra vem hon var mest orolig över att hon skulle skratta åt återkommer hon till sin kollega med några värmande ord.

Annons

– Det är nog faktiskt David Batra. Jag är hård mot honom för att jag älskar honom, säger Petra Mede.

Dålig stämning bakom kulisserna i Lol: Skrattar bäst som skrattar sist

Det verkar inte direkt som att Petra Mede hade en speciellt trevlig upplevelse när hon spelade in programmet.

– Ni är där i sex timmar och allt är tillåtet?, frågar Roger Nordin, varpå komikern svarar:

– Ja, men det kändes som att vi var där i flera dagar. Allt var tillåtet så det var den totala förnedringen.

Trots att gänget endast höll på en arbetsdag hann det bli dålig stämning, vilket förvånade programledaren.

– Jag blev helt chockad över att det verkligen inte var någon gruppkänsla, det var var och en för sig. Jag försökte ibland starta någon improvisation för att göra rolig tv men jag fick inte någon med mig. Alla försvann bort och gjorde sina egna saker, det var ingen kollegial känsla alls.

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons