ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Robinson-Peters kärlekslycka efter programmet – nu flyttar de

25 maj, 2022 
https://image.hant.se/Andre-byline.jpg.jpg?imageId=8453040&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318André Färnsveden
Bild på Peter från en instagram-live med Hänt till vänster. En bild på Peter som kramar en deltagare i Robinson till höger.
Peter blev den första att lämna i finalveckan av Robinson 2022. Efter programmet har han lyckats hitta kärleken. Nu berättar han för Hänt om sin partner och var de ska flytta.
Annons
Hundtricket förde Robinson-Hanna och kärleken Johan tillsammans
Hundtricket förde Robinson-Hanna och kärleken Johan tillsammans

Robinson 2022 börjar närma sig sitt slut. Den första dagen på finalveckan fick de tävlande veta att det skulle finnas ett poängsystem där den med flest poäng efter tre tävlingar skulle vara klar för finaldagen. Den som vinner tävlingen får 15 poäng, tvåan får 10 och resterande tävlande får 5. I första tävlingen var det Henrik Appelberg, 45, som vann och därmed fick mest poäng, på andra platsen kom Linn Lund, 32, och resten fick dela på 5 poäng var. I nästa tävling fanns det dock en twist.

Inför den andra tävling chockade Anders Öfvergård, 54, de tävlande när han berättade att den som kommer sist i tävlingen kommer att få lämna Robinson. Tävlingen var en hinderbana med ett pussel på slutet. Peter Szabo, 32 var en av de snabbaste på att ta fram alla bitar till pusslet och byggde ihop det flera gånger, men det blev aldrig rätt för honom och han blev till slut sist i tävlingen. Peter, som många såg som det största hotet fick därmed lämna Robinson. Men där tog oturen slut för Peter då han lyckades hitta kärleken efter programmet.

Annons

Peter avslöjar paktens hemliga möten – så lurade de TV4

Peter avslöjade för Hänt att forna lag nord hade ett system för att lura produktionen. De hade nämligen hemliga möten för att diskutera vem de skulle rösta ut i öråden.

– Vi i gamla Lag nord hade en gameplan. Vi försökte förvilla produktionen, så att de inte skulle ta några beslut baserat på vad vi säger. Om vi exempelvis säger att vi funderar på att rösta ut en person, så märkte man att de ändrade ganska mycket i manuset… om vi avslöjade för mycket, berättar han för Hänt och fortsätter:

– Så vi hade en gameplan mot produktionen också. Ena dagen säger att vi ska rösta på Linn och de andra ska rösta på Joel och sedan nästa dag så röstar de på Linn och vi på Joel. Allt för att förvirra produktionen.

Peters kärlekslycka efter Robinson – dit flyttar han och nya kärleken

I en exklusiv intervju med Hänt berättar Peter om sin nya flytt. Han förklarar att han gillar adrenalin och har därför sökt sig till en plats där han kan utöva fler sporter.

Annons

– Jag är väl lite av en adrenalin-junkie, så jag gillar down hill-cykling, åka skidor och sådär och det var lite av ett stort projekt när man bor i Stockholm så då tänkte jag att nu har jag möjligheten att förändra det. Och då passar Åre att vara en väldigt bra baksida till där man bor, så då fick det bli Åre, säger Peter till Hänt.

Han får frågan om det kunde vara så att det fanns en person i Åre som hjärtat klappade lite för, Peter skrattade och svarade:

– Nej, eller hon hänger med, min flickvän från Stockholm. Vi är väldigt lika på den fronten att båda gillar aktiviteter så det var inget svårt val för henne heller, säger Peter till Hänt.

FOTO: Instagram, TV4

Annons