TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Peter Wahlgren flyttar ifrån Christina Schollin och Hans Wahlgren

28 dec, 2022 
Peter Wahlgren flyttar ifrån Christina Schollin och Hans Wahlgren
Peter Wahlgren flyttade hem till sin mamma och pappa efter skilsmässan.
Nu avslöjar syskonen att han har tagit sitt pick och pack och återvänt till Dalarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins stora lycka med Hans WahlgrenBrand logo
Christina Schollins stora lycka med Hans Wahlgren

Att familjen Wahlgren/Ingrosso trivs i rampljuset har nog inte undgått någon. Men någon som inte alls gillar offentligheten är Peter Wahlgren, 59, som alltså är Pernilla Wahlgren, 55, Niclas Wahlgren, 59, och Linus Wahlgrens, 46, okända storebror.

Peter jobbar som brandman och var tidigare bosatt i en villa i Dalarna med sin son Hugo och dåvarande fru. Men 2020 blev det känt att Peter Wahlgren skilt sig och huset i Dalarna lades ut till försäljning. Villan såldes för sju miljoner kronor.

Annons

Christina Schollin om Peter Wahlgrens flytt efter skilsmässan

Efter skilsmässan valde Peter Wahlgren att flytta ifrån Dalarna och tillbaka till huvudstaden. Eftersom att föräldrarna Hans Wahlgren, 85, och Christina Schollin, 85, har en gäststuga på tomten hamnade han och sonen där.

– Vår äldste son Peter har flyttat in där med sin sjuårige son. Det är meningen att det huset ska vara ett extraboende för barn och barnbarn, sa Christina i en intervju med Expressen i samband med detta.

Pernilla Wahlgren var väldigt positiv till broderns flytt, vilket hon nyligen berättade i ett avsnitt av Wahlgrens värld.

– Jag tycker det känns jättebra och jättetryggt, mamma och pappa blir äldre och äldre, så kommer deras son hem så jag tycker det är toppen att han flyttar hem, och väldigt fint.

I realityserien har tittarna även fått ta del av bilder från Peter Wahlgrens hus på föräldrarnas tomt!

Dit flyttar Peter Wahlgren efter tiden hos Christina och Hans

Men glädjen blev kort för Christina Schollin och Hans Wahlgrens del. Nu har Peter nämligen flyttat ifrån dem. Det avslöjar hans bröder Linuns och Niclas under en sketch på Christinas 85-årsfirande, som ägde rum häromdagen.

– Jag får inte plats med alla mina saker, säger Niclas, som imiterar Christina i klippet.

– Men du har ju precis byggt ett nytt hus som dessutom står tomt nu när Peter har flytta tillbaka till Dalarna, säger Linus, som imiterar Hans.

Och mycket riktigt är Peter numera skriven på en annan adress, i Dalarna. Vi hoppas att han och sonen trivs bra i sitt nya hem!

FOTO: Charles Hammarsten/TT, Karin Törnblom/TT

Annons