Peter Settmans förlovningslycka med flickvännen Carmen Navis

Peter Settman förlovad.

Peter Settman och flickvännen Carmen Navis har tagit nästa steg i relationen.
På nyårsdagen avslöjade tv-profilen att paret förlovat sig.
”Jag vet. Jag är mallig nu”, skriver han på Instagram.

Peter Settman, 51, är skådespelaren, programledaren, manusförfattaren och tv-producenten som blev ett känt ansikte för svenska folket då han tillsammans med vännen Fredde Granberg introducerade karaktärerna Ronny och Ragge. Många känner också igen honom som programledare för musikprogrammet i Så ska det låta.

Peter Settman har fyra barn tillsammans med två olika kvinnor och alla barnen är söner. De första två barnen Oscar och Elis har han tillsammans med tidigare sambon Sara Carlsson.

Tv-profilens två yngsta söner Simon och Erik har han tillsammans med Anna Settman (tidigare Vegerfors), som bland annat tidigare har varit VD på Aftonbladet Nya Medier. Men i september 2019 valde paret att gå skilda vägar då skilsmässan gick igenom efter elva års äktenskap.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så träffades Peter Settman och flickvännen Carmen Navis

Men Peter Settman behövde inte vara ensam länge. I maj 2019 avslöjade nämligen Hänt att han träffat kärleken på nytt i flickvännen Carmen Navis. Något han kort därefter också bekräftade när han gästade Efter fem.

– Det är roligt. Hon förstår ju inte ett ord svenska, så jag kan ju säga vad jag vill. Det är det roligaste jag vet. Jag är ju barnslig i grunden så jag brukar prata svenska och så här, det tycker jag är kul, förklarade han då och berättade att han träffat den nya flickvännen i Los Angeles.

Paret träffades genom jobbet då Carmen Navis jobbar som scenograf i olika tv-produktioner. Paret har arbetat tillsammans under produktionen av Peters Settmans serie Swedish Dicks.

LÄS MER: Så ser Peter Settmans söner Oscar och Elis ut idag

– Jag träffade henne som kollega i job­bet. Hon var en bra människa och vi job­bade fint ihop. När jag blev singel och vi träffades i sociala sammanhang utveck­lades det. Plötsligt kunde jag öppna upp och tillåta mig att se henne på ett annat sätt. I samma sekund som jag gjorde det sa Carmen att hon kände samma sak. Innan hade hon sett mig som gift, har han berättat för Expressen.

Parets nya steg i relationen – avslöjar nu

Peter Settman pendlar vanligtvis mellan Los Angeles och Stockholm, men på grund av coronapandemin har tv-profilen inte kunnat resa till kärleken så mycket som han brukar.

Men det verkar inte ha satt stopp för känslorna precis. Tvärt om så har paret nu beslutat sig för att ta relationen till nästa nivå – och har förlovat sig.

På nyårsdagen avslöjade Peter Settman den glada nyheten i en bild på Instagram.

”Jag vet. Jag är mallig nu”, skriver han.

Även Carmen Navis berättar glatt om förlovningen.

”Någongång mellan julafton och nyårsafton bestämde vi oss för att lämna 2020 med ett JA”, skriver hon på sin Instagram.

FOTO: Instagram/Cornelia Nordström/EXP/TT

LÄS OCKSÅ: Därför vägrar Frank Anderssons bror att vara med i dokumentären

LÄS OCKSÅ: Mikael Sandström räddade livet på Mona Isaksson Vivungi