LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peter Jöback och Oscars stora familjelycka – firandet för döttrarna

07 maj, 2023 
PETER JÖBACK, OSCAR JÖBACK
Peter Jöback är pappa till två barn.
Nu berättar han om kärleken till familjen och döttrarna som precis fyllt år.
”Leve den villkorslösa kärleken!”, skriver han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peter Jöbacks stora glädje – berättar om framtidsplanernaBrand logo
Peter Jöbacks stora glädje – berättar om framtidsplanerna

Peter Jöback, 51, är en av Sveriges mest folkkära artister och med låtar som Stockholm inatt och Guldet blev till sand har han charmat svenska folket totalt.

Peter Jöback har haft en lång och framgångsrik karriär bakom sig och än är den inte över. Framgångarna är stora både i jobblivet och det privata. Under åren har han stått på stora scener både i London och New York.

När Hänt träffade honom på Grammisgalan berättade han om vad som komma skall.

– Jag ska ut på stor vinterturné, julturné, som vi släppte biljetter till precis. Jag håller också på med en ny skiva, som kommer nästa år, säger han och fortsätter berätta om sommarplanerna:

– Nej bara sola, bada och vara med barnen.

Peter Jöback om familjelyckan – döttrarna har fyllt år

Peter Jöback är pappa till två barn, döttrarna Vega Lee, 10, och Iggy Lou, 9, som han har tillsammans med maken Oscar Jöback, 47, och båda döttrarna fyllde nyligen år! Något Peter väljer att skriva om på sina sociala medier.

Annons

”Älskade Vega Lee - vår stora , vackra och omtänksamma dotter har blivit 10 år !!! Som livet förändrades när du kom in i våra liv. Jag vet inte hur jag ska beskriva den enorma villkorslösa kärlek jag känner för dig . Du är så fantastisk på alla sätt. Du ger livet en ny mening och jag och pappa är så stolta över dig och allt som du tar för dig i livet. Vilken ära att få vara med på din resa. Önskar dig den bästa av dagar idag!”, skriver Peter och fortsätter:

”I måndags firade vi också vår underbara och vackra yngsta dotter Iggy Lou som fyllde 9 år. Kärleken till dig går inte att beskriva med ord. Vilken lycka att du också kom in i våra liv. Att få vara din pappa är det finaste man kan tänka sig. En stor ära att få dela livet med dig. Ni är det bästa i våra liv! Våran lilla familj är allt!”

Peter Jöback om kärleken – orden om firandet

Lyckan är total och Peter fortsätter uttrycka sin stora glädje över de fina döttrarna.

”Pappa och jag ser fram emot ett spännande och äventyrligt nytt år tillsammans med er. Där vi lär oss att växa tillsammans genom kärlek och respekt. Grattis tjejer ni är värda det bästa i livet. Pappa och pappa finns alltid här!”, skriver han och fortsätter:

”Leve den villkorslösa kärleken. Ha ett underbart kalas hos mamma och mamma idag!”

Följarna snålar heller inte med sina gratulationer, olika grattis-hälsningar väller in till familjen!

FOTO: Tommy Holl/TT, Karin Törnblom/TT

Annons