charlotte perrelli

Charlotte Perrelli ryter ifrån – efter följarens hemska meddelande

CHARLOTTE PERRELI, ANDERS JENSEN

Charlotte Perrelli har fått ett elakt meddelande från en följare.
Nu ryter hon ifrån efter hårda orden från den okända kvinnan.
”Jag slutar aldrig förvånas!!”, skriver hon på sin blogg.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande
0:27

Efter reklamen: Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

(0:27)

Slå på ljud

Charlotte Perrelli, 48, är en av svenska folkets mest folkkära och främsta artister. Nu är hon dessutom aktuell med ett helt nytt album och nyligen berättade hon för Hänt om vad man kunde förvänta sig.

– Det är väldigt roligt och det är det som jag sysslar med nu. Jag är verkligen mitt i processen, på måndag ska jag in i studion igen och vi ska lägga symfonibakgrunder. Det är så roligt, jag är supertaggad över det!, sa Charlotte och fortsatte:

– Det är inget poppigt album som man kanske tror eller förknippar med mig. Det här är symfoni, vrida tillbaka klockan till gamla favoriter och göra sånt som ligger mig varmt om hjärtat. Det är någonting helt annorlunda.

ANNONS: Drömmer du om storvinsten? Ta chansen att bli en vinnare. Upptäck mer här (länk till Postkodlotteriet). Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se

Följarens hårda ord till Charlotte Perrelli

Charlotte är lyckligt gift med sin livskamrat Anders Jensen, 46, och tillsammans har de sönerna Alvin, 4, och Adrian, 9. Charlotte har även sönerna Angelo, 19, och Alessio, 18, från ett tidigare förhållande och Anders har dottern Izabella, 15. Paret lever ett lyxigt och härligt liv med hus både i Åre och Marbella och nu får Charlotte göra det hon älskar mest; ny musik.

Men tyvärr kan inte alla glädja sig åt andra. Nu har Charlotte fått en elak kommentar från en följare. Den okända kvinnan skriver:

”Jävla fitta!!!”

Charlotte Perrelli ryter ifrån efter hårda orden

I ett nytt blogginlägg visar Charlotte upp meddelandet och uttrycker sin stora besvikelse.

”Alla hästar hemma? Det kan man fråga sig?”, börjar hon inlägget.

”40 åring kvinna från Bollebygd som lever med en annan kvinna. Hennes namn behöver jag inte skriva. Men hur är det möjligt att skriva så här till en människa man inte känner?”, fortsätter hon.

Charlotte fortsätter:

”Jag slutar aldrig förvånas!!!! Min första tanke var…. Herregud. Hur ska hon uppfostra sina barn med detta tankesättet?”

”Nu visade det sig att hon inte hade några….. tur är väl det.”, avslutar hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN