LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli bryter tystnaden om glädjebeskedet – Anders stöttning

01 maj, 2023 
Jonna Lawaetz
Angelica Hedlund
Anders Jensen, Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen är båda hårt arbetande och balanserar jobb med familjelivet.
Nu berättar Charlotte om det stora glädjebeskedet och stödet från Anders.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrelli om att ta över Allsång på SkansenBrand logo
Charlotte Perrelli om att ta över Allsång på Skansen

Popdrottningen Charlotte Perrelli, 48, och maken Anders Jensen, 46, har varit gifta i snart sju år och tillsammans har de sönerna Alvin och Adrian. De båda har varit gifta tidigare och har barn sedan dessa relationer. Charlotte har sönerna Angelo och Alessio och Anders har dottern Izabella.

Anders Jensen om att balansera jobb och familjeliv

Vid sidan av familjelivet har paret hektiska jobbscheman att förhålla sig till. När Anders i vintras gästade podcasten I huvudet på en entreprenör, med Edit Künstlicher berättade han om hur paret har fördelat arbetet för att få familjelivet att gå runt.

– Hela hennes bransch stängde faktiskt ner under covid, vilket gjorde att hon inte hade några konserter på nästan på två. Men det har också varit väldigt bra. Jag hade väldigt mycket inför börsnoteringen, covid kom och drog bort hennes jobb, berättade Anders och fortsatte:

Annons

– Då sa hon vet du vad, jag tar ett steg tillbaka nu och så tar jag hand om det här hemma och så får du göra det du behöver göra på jobbet.

Att Charlotte tog ett steg tillbaka i karriären var något som kändes naturligt för dem båda, just på grund av att coronapandemin drabbade underhållningsbranschen så pass hårt. Men när paret träffades var Charlotte en av Sveriges mest hårt arbetande artister och gjorde ungefär 4-5 konserter i veckan.

– I början när vi träffades så jobbade hon väldigt mycket och jag var den som drog ner lite, men ett par år innan börsintroduktionen och framåt så, som sagt, hennes jobb försvann ju så det blev väldigt naturligt, säger Anders.

Charlotte Perrellis stora glädjebesked – stödet från Anders

På senaste har Charlotte dock börjat ta sig an scenen igen. På sina sociala medier uppdaterar hon med jämna mellanrum från framträdanden. När Hänt träffar Charlotte och Anders på invigningen av Gröna Lund kan artisten dela med sig av ett stort glädjebesked – hon ska nämligen släppa ny musik.

Annons

– Det är väldigt roligt och det är det som jag sysslar med nu. Jag är verkligen mitt i processen, på måndag ska jag in i studion igen och vi ska lägga symfonibakgrunder. Det är så roligt, jag är supertaggad över det!, säger Charlotte och fortsätter:

– Det är inget poppigt album som man kanske tror eller förknippar med mig. Det här är symfoni, vrida tillbaka klockan till gamla favoriter och göra sånt som ligger mig varmt om hjärtat. Det är någonting helt annorlunda.

Även maken Anders har fått vara med på ett hörn i skapandet av det nya albumet.

– Jag har fått vara med att vara lite smakråd på låtar men jag är en allätare så jag tror inte att jag är det bästa, säger Anders och Charlotte tar vid:

– Det är faktiskt det som är viktigt att få höra vad alla tycker.

– Den här omusikaliska, tondöva publiken, säger Anders skämtsamt.

FOTO: Hänt

Annons